Evenimentul Zilei > Actualitate > Clanul Duduianu, în pericol! A vorbit cineva care îi ştie de 20 de ani. Şi a spus multe
Clanul Duduianu, în pericol! A vorbit cineva care îi ştie de 20 de ani. Şi a spus multe

Clanul Duduianu, în pericol! A vorbit cineva care îi ştie de 20 de ani. Şi a spus multe

Moartea lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, a readus în prim-plan un personaj care are misiunea de a le apăra interesele.

Este vorba despre avocata interlopilor, Violeta Podolianu, care susţine că îi cunoaşte pe membrii acestei familii de două decenii.

Cea care îi apără pe Duduieni transmite potenţialilor clienţi, pe site-ul podolianu.ro, că „atenţia sporită la detalii” este definitorie pentru ea şi colaboratori.

„Standardele riguroase si atentia sporita la detalii, pentru orice actiune sau document ce priveste clientii, sunt ingrediente principale in practica Cabinetului de Avocatura – Violeta Podolianu”, se arată pe site-ul citat.

Totuşi, odată ce accesezi polianu.ro, „atenţia sporită la detalii” lipseşte chiar de la începutul prezentării.

Nu lipsesc în schimb dovezile care arată că respectiva prezentare nu poate fi decât opera unui agramat sau a unei agramate…

Greşelile de scriere, semnele de punctuaţie puse aiurea şi virgula între subiect şi predicat demonstrează că Limba Română rămâne o materie problematică pe site-ul avocatei Podolianu.

Cât de bine îi poate reprezenta pe interlopii din clanul Duduianu o avocată care nu observă mutilarea limbii materne? Un răspuns pe care doar interlopii îl ştiu…

Membrii clanului Duduianu ştiu cu siguranţă că în procesele penale de anvergura celor în care sunt implicaţi acum, „atenţia sporită la detalii” chiar poate face diferenţa.


Clanul Duduianu are un plan diabolic! S-au inspirat de la cartelurile mexicane?

Duduienii se laudă că au vorbit cu ministrul de Externe! Probe audio


În urmă cu două zile, Violeta Podolianu intervenea după percheziţiile domiciliare care i-au vizat pe Duduieni.

În urma acelor acţiuni, procurorii nu au găsit arme, dar nici hainele pe care membrii familiei lui Emi Pian le-ar fi purtat în seara scandalului fatal cu un clan rival.

„Nu au fost găsite haine din seara aceea. A fost găsit doar un cuțit pe care îl are orice om în gospodărie. Emi nu era o persoană agresivă.

Nu a deranjat niciodată pe nimeni, nu umbla cu cuțite”, declara Podolianu, care îl reprezintă pe fratele lui Emi Pian, Ciprian Pian (pe numele real Laurenţiu Duduianu).


L-au acuzat de omor, deși Emi Pian a murit de infarct. Informații ascunse

Clanul Duduianu revine în forţă! „O să mori tăiat!” Săgeţile au fost plantate


Despre perchezițiile efectuate în cazul lui Graţian Pian (pe numele real Vasile Duduianu), aceasta a spus că nu a participat la proceduri, aşa că nu poate oferi informaţii.

„Suntem 3 avocaţi, ne-am împărţit fiecare”, a precizat Podolianu. Avocata nu ştia la acea vreme că oamenii legii arestaseră încă un membru al Duduienilor: „Atât am în hârtiile pe care mi le-au comunicat (n.r. două persoane).”

„Dacă aş putea să fac o supoziție – sunt clienții mei și îi cunosc de peste 20 de ani -, aș spune că este puțin inegal tratamentul (n.r. – arestarea fraţilor Duduianu) având în vedere că Emi a fost omorât.

Emi nu era o persoană agresivă, nu umbla cu cuțite, nu a deranjat niciodată pe nimeni.

Mă refer ca și comportament în societate. Aceasta este dispoziția procurorilor, ne supunem”, a completat Violeta Podolianu.


BREAKING NEWS! Clanul Duduianu a primit lovitura la care nimeni nu se aştepta

Emi Pian e mort, dar adevărul pare să fie altul! „Să-mi arate dâra de sânge!” Bombă


Întrebată dacă membrii clanului Rinu, din care provine principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian, ar fi luat legătură cu clientul ei pentru a-i da bani în schimbul retragerii acuzațiilor, avocata a răspuns:

„Clientul meu nu mi-a comunicat acest aspect, dacă a fost contactat, dacă cineva i-a propus o sumă de bani… Dincolo de profesia de avocat, cunosc această familie.

Dacă pot să spun ceva, deși este tardiv pentru că Emi este mort, era singurul om din așa-zisele clanuri care niciodată nu a purtat cuțit, niciodată nu a avut o activitate în care să amenințe pe cineva.”

sursa: realitatea.net