Evenimentul Zilei > Actualitate > Cele mai CIUDATE și AMUZANTE imagini surprinse vreodată la MUNCĂ. Ce faci ANGAJAȚII când NU îi văd ȘEFII- Galerie Foto
Cele mai CIUDATE și AMUZANTE imagini surprinse vreodată la MUNCĂ. Ce faci ANGAJAȚII când NU îi văd ȘEFII- Galerie Foto

Cele mai CIUDATE și AMUZANTE imagini surprinse vreodată la MUNCĂ. Ce faci ANGAJAȚII când NU îi văd ȘEFII- Galerie Foto

Intr-o perioadă dominată de criza mondială, in care tot mai mulţi oameni răman fără loc de muncă sau, in cel mai fericit caz, doar le este micşorat salariul, există şi norocoşi care se distrează atunci când merg la birou.

Oricât de mult ți-ar plăcea ce faci la muncă, trebuie să recunoaștem că există momente când ultimul lucru pe care ni-l dorim este să ne trezim dimineață să ajungem la birou.

Atunci când angajații sunt plictisiți și nu se află sub ochii atenți ai șefilor, birourile se transformă în locuri care seamănă mai degrabă a locuri de joacă pentru copii.

Site-ul Bored Panda a făcut o selecție senzațională de imagini făcute în cele mai haioase birouri din întrega lume. De la glume practice, până la hârtiuțe cu mesaje amuzante, imaginile din galeria de mai sus demonstrează că munca la birou poate să fie, dacă îți dorește cu adevărat amuzantă, nu doar stresantă. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News