Evenimentul Zilei > Horoscop > Ciudata alianță dintre Turcia, Iran, Qatar și Palestina. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Ciudata alianță dintre Turcia, Iran, Qatar și Palestina. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Ciudata alianță dintre Turcia, Iran, Qatar și Palestina. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Simţi nevoia unui grad mai mare de libertate. Nu este vorba de bani, cum greşit crezi. Călugării tibetani, cei mai liberi oameni din lume, nu au niciun ban! Eliberează-te de prejudecăţi!

Analiștii militari și politici din Orientul Mijlociu și Apropiat au constatat, începând din luna mai a acestui an, o vie activitate diplomatică între Ankara, Teheran, Doha și Ramala. Culminand cu prezenta unor înalți demnitari ai Turciei, Iranului, Qatarului și Palestinei, la Doha, vinerea trecută. ”Al Jazeera”  a raportat scurt și sec că întâlnirea a avut loc cu prilejul rugăciunii de vineri și a avut un caracter informal al situației din zonă. Alte informații nu sunt, dar se fac destule scenarii.

Situație din zona Golfului este pe cale să se deterioreze rapid și ireversibil. Acordul de pace dintre Israel și Emiratele Arabe Unite, plus Bahrein a destabilizat regiunea și a lărgit o breșă în frontul unitar musulman. Breșă făcută mai demult cu alianța contra naturii dintre Israel și Arabia Saudită.

Și această presupusă alianță dintre cele patru țări musulmane, semnalată și de evrei, a se citi Mossad, este contra naturii. Dar fiecare țară are interesele ei, care coincid, parțial, cu ale celorlalte țări aliate.

Turcia dorește să devină lider musulman și să posede bomba atomică. Cu toate că este membră NATO a strâns foarte mult legăturile cu Iranul, de la care așteaptă tehnologie nucleară. Mai ales în domeniul centrifugelor. Să ne amintim că ”sultanul” Erdogan a anunțat că în Turcia se vor construi trei centrale nucleare, prima, cea de la Akkuyu va fi pusă în folosință în anul 2023, când se sărbătoresc 100 de ani de Republică în Turcia. Scopul acestor centrale atomice este numai și numai pentru obținerea de material radioactiv necesar unor dispozitive, bombe, atomice.

Iranul este satanizat de americani și evrei. A avut întotdeauna conflicte cu Arabia Saudită pentru rolul de lider în lumea musulmană. Are un tratat cu China și ar dori să-și mai facă prieteni în zonă, ca să contreze atacurile israeliților și ale americanilor.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE