Evenimentul Zilei > Actualitate > CIRC TOTAL la Curtea de Apel: „Voi m-ați RETROGRADAT, băi NENOROCIȚILOR”. „Te-a RETROGRADAT mă-ta, vorbește frumos!”
CIRC TOTAL la Curtea de Apel: „Voi m-ați RETROGRADAT, băi NENOROCIȚILOR”. „Te-a RETROGRADAT mă-ta, vorbește frumos!”

CIRC TOTAL la Curtea de Apel: „Voi m-ați RETROGRADAT, băi NENOROCIȚILOR”. „Te-a RETROGRADAT mă-ta, vorbește frumos!”

Mircea Sandu, Dumitru Dragomir și Adrian Mititelu s-au certat, astăzi, la Curtea de Apel București, la un nou termen al procesului dezafilierii Universității Craiova.

La Curtea de Apel București a avut loc, astăzi, un nou termen în cazul dezafilierii echipi Univeristatea Craiova. Au fost prezenți Adrian Mititelu, fost patron, Mircea Sandu, ex-președinte FRF și Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF. De asemenea, a fost audiat și Gigi Becali, finanțatorul Stelei, cel care a dat explicații în cazul transferului atacantului Mihai Costea.

La un moment dat, Becali a afirmat: „Mititelu îmi spunea că nu vrea să-mi dea jucători pentru că vrea să facă echipă puternică, să se bată cu mine.

Dumitru Dragomir a intervenit: „Și a retrogradat”

Adrian Mititelu a izbucnit: „Voi m-ați retrogradat, băi nenorociților!”

Mircea Sandu a intervenit și el: „Te-a retrogradat mă-ta! Vorbește frumos!”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.