Ciprian Marica a trecut de la bolizi la electrice. Ce mașini are fotbalistul

Ciprian Marica a trecut de la bolizi la electrice. Ce mașini are fotbalistul Marica. Sursa foto EVZ

Ciprian Marica a trecut de la bolizi de lux la altfel de mașini. Cunoscut pentru faptul că venea la antrenament cu șofer pentru că avea o situație financiar foarte bună, din garajul lui Marica nu au lipsit niciodată mașinile scumpe. În 2015 se lăuda cu un Mercedes GLE 450 AMG în valoare de aproape o sută de mii de euro.

În trecut a avut inclusiv Ferrari, mașină pe care a primit-o la 18 ani de la părinții lui. De asemenea și-a cumpărat tot felul de SUV-uri. Doar că acum garajul lui s-a umplut de altfel de mașini. Vorbim despre un Land Rover electric care valorează nu mai puțin de 113.300 de euro.

Sute de mii de euro investite în mașini

Desigur că bolidul este unul special, chiar dacă este electric. Poate ajunge la o viteză de 242 km/h, iar în accelerarea de la 0 la 100 km/h se face în 5,5 secunde. De asemenea acesta mai are o mașină electrică pe care a afișat-o chiar la începutul acestui an în Nordul capitalei. Semn că fostul fotbalist s-a reprofilat și încearcă să protejeze mediul.

Sportivul a recunoscut dintotdeauna că a avut bani din partea familiei lui. ”Da. Marica avea bani de la familie până la 15 ani. De la 16 ani am început să câștig banii mei. Eu puneam pe hârtie ce bani iau de la taică-miu, ca să îi dau înapoi când o să ajung fotbalist, dar n-a mai fost nevoie...

Ne puteți urmări și pe Google News

”Mi-am făcut nebuniile cu mașini”

Banii sunt importanți atunci când nu îi ai. Când îi ai, nu mai sunt importanți. Alte lucruri sunt importante. Cred că mi-am făcut toate nebuniile astea cu mașini, ceasuri. Am alte valori.

Nu mai pun preț pe unele lucruri”, a declarat, în trecut, fotbalistul. Probabil că așa se explică și reprofilarea lui cu privire la bolizi. Nu mai simte nevoia să atragă atenția așa cum o făcea pe vremuri, când nu era căsătorit.