Evenimentul Zilei > Politica > Aventurierul! Peripețiile lui Cioloș printr-o Europă închisă de molimă – VIDEO 
Aventurierul! Peripețiile lui Cioloș printr-o Europă închisă de molimă – VIDEO 

Aventurierul! Peripețiile lui Cioloș printr-o Europă închisă de molimă – VIDEO 

Dacian Cioloș a postat un videoclip pe social media, în care povesteşte despre peripeţiile sale în drumul dintre București și Bruxelles, cu mașina.

În opinia lui Cioloș, „să traversezi Europa în plină pandemie este o aventură inedită”. Liderul grupului Renew a filmat drumul, cozile din vamă și parcările în care a oprit . Totodată recunoaşte că meseria de jurnalist  este o meserie grea.

Dacian Ciloş: Jurnalismul e o meserie grea. De Ziua Mondială a Libertății Presei, le spun tuturor ziariștilor că, după această încercare de jurnalism cetățenesc pe am făcut-o în onoarea lor, îi prețuiesc și mai tare.

„Am încercat să documentez video drumul cu mașina de la București la Bruxelles, la Parlamentul European. După șapte săptămâni de telemuncă în autoizolare, a trebuit să plec la Parlament pentru pregătirea unor decizii importante pe bugetul european și planul european de redresare după criza COVID-19. E important să fiu disponibil la Bruxelles, la fel ca ceilalți lideri de grupuri europene, pentru pregătirea următoarei plenare și pentru câteva decizii importante care au mare însemnătate și pentru România în această criză„, povestşte Ciolos cu mult patos despre aventura sa.

„Pentru mine, dincolo de experiența de traversare a granițelor pe „culoarul verde“, a fost și o ocazie să adun detalii semnificative și argumente solide în discuțiile cu Comisia Europeană și cu ceilalți colegi parlamentari despre ce funcționează și ce nu din lucrurile pe care, în ultimele săptămâni, le-am decis împreună la nivel de politici publice pentru cetățeni”.

Toată povestea cu aventura lui Cioloş o puteţi urmări în VIDEO de mai jos!

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: