Evenimentul Zilei > Actualitate > Ciocnire între două mașini pe linia de tramvai. Unul dintre șoferi avea 80 de ani
Ciocnire între două mașini pe linia de tramvai. Unul dintre șoferi avea 80 de ani

Ciocnire între două mașini pe linia de tramvai. Unul dintre șoferi avea 80 de ani

Două mașini s-au ciocnit pe linia de tramvai, pe Calea Ferentari din București, accidentul soldându-se cu trei victime.

Trei persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit, vineri, pe Calea Ferentari din Bucureşti. Incidentul rutier în care au fost implicate cele două autoturisme s-a petrecut vineri, în jurul orei 10.50, pe Calea Ferentari din București.

Potrivit unui comunicat transmis de Brigada de Poliție Rutieră, unul dintre autoturisme, condus de un șofer în vârstă de 80 de ani, circula dinspre Calea Rahovei spre strada Zețarilor, iar celălalt venea din sens opus. Cele două vehicule s-au intersectat și au inttrat în coliziune chiar pe șinele de tramvai, blocând calea de rulare a acestora.

„În jurul orei 10.50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Ferentari. Din primele date, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 80 de ani care se deplasa pe Calea Rahovei, dinspre Calea Rahovei către Str. Zeţarilor, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârsta de 29 de ani”, au transmis, vineri, într-un comunicat de presă, reprezentanții Birigăzii Rutiere.

În urma evenimentului rutier, trei persoane au fost rănite. Este vorba de cei doi conducători auto, unul în vârstă de 80 de ani, așa cum am arătat mai sus, iar celălalt de 29 de ani și un pasager. Toți trei au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de care aveau nevoie.

„Calea de rulare a tramvaielor este blocată pe Calea Ferentari, sensul dinspre Str. Zeţarilor către Calea Rahovei. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier”, au mai transmis poliţiştii rutieri.

Zilele trecute, mai precis miercuri după amiază, o autospecială de poliţia aflată în misiune a fost implicată într-un accident în Bucureşti.

Conform polițiștilor rutieri, conducătorul unei autospeciale de poliție, care se deplasa pe Bd. Aerogarii, dinspre Bd. Ficusului către Bd. Al. Șerbănescu, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice, în momentul în care a ajuns la intersecția cu. Bd. N. Caramfil, a intrat in coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani.

În urma impactului, a rezultat rănirea unui jandarm, pasager în autospeciala de poliție, acesta fiind transportat la Spitalul Elias.

Vrei să pleci în concediu? Evită această zonă. Traficul rutier va fi restricționat