Cine va arbitra duelul dintre România şi Elveția din preliminariile Euro 2024. UEFA a anunțat brigada de arbitri 

Cine va arbitra duelul dintre România şi Elveția din preliminariile Euro 2024. UEFA a anunțat brigada de arbitri  Sursa foto: Echipa națională de fotbal a României / Facebook

UEFA a anunțat brigada de arbitri care va conduce meciul dintre Elveția și România contând pentru Grupa I a preliminariilor de la Euro 2024 la fotbal.

După remiza cu Kosovo, pentru România urmează duelul cu Elveția, care va avea loc luni, 19 iunie. Meciul dintre Elveția şi România -contând pentru Grupa I a preliminariilor,  va avea loc luni, 19 iunie, de la ora 21:45, la Lucerna.

În acest context, UEFA a anunțat brigada de arbitri care va conduce meciul „tricolorilor” cu liderul grupei. „Centralul” italian Daniele Orsato va arbitra la centru Elveția – România.

Daniele Orsato, unul dintre cei mai apreciați arbitri din fotbalul european

Italianul va fi ajutat de la margine de către asistenții Ciro Carbone şi Alessandrro Giallatini. Al patrulea oficial a fost delegat Andrea Colombo. Acesta a fost la centru la finala Ligii Campionilor 2020 dintre PSG și Bayern Munchen.

Ne puteți urmări și pe Google News

Elveția a câștigat la limită duelul din deplasare cu Andorra, scor 2-1 în a treia etapă din preliminariile Euro 2024. Pentru liderul grupei urmează confruntarea cu România de pe teren propriu.

Murat Yakin a declarat că partida împotriva „tricolorilor” va fi abordată diferit. Selecționerul Elveției a mărturisit că jucătorii săi vor fi pregătiți pentru întâlnirea de la Lucerna.

Murat Yakin, schimbări de plan în duelul cu România: „Va fi un meci diferit”

„Da, va fi un meci diferit faţă de cel cu Andorra. Mai ales pe plan defensiv. Noi am arătat deja ce ştim să facem. Unele lucruri trebuie îmbunătăţite, asta e clar. Dar vom fi pregătiţi. Andorra a marcat la singura sa ocazie… Din fericire, am reuşit să ţinem de rezultat!

Speram să aduc un nou elan odată cu schimbările efectuate după o oră de joc. Din păcate asta nu s-a întâmplat. Nu au reuşit cu adevărat să combine (Andi Zeqiri, Renato Steffen şi Steven Zuber).

Dar nu trebuie să uităm că adversarul ştie să se apere. Şi că noi am făcut o primă repriză cu adevărat bună. Chiar dacă uneori ne-a lipsit răbdarea, cred că a fost o seară bună pentru noi, cu acest al treilea succes în trei meciuri”, a declarat Murat Yakin, potrivit fanatik.ro.