Cine sunt cei mai bogați luptători din lume. Ronda se află în topul banilor

Cine sunt cei mai bogați luptători din lume. Ronda se află în topul banilor Sursa foto: Conor McGregor / Facebook

Cei mai bogați luptători din lume au printre ei și o femeie. Ronda Rousey este fostă luptătoare MMA, care a reușit să strângă o avere frumușică. Vorbim de 14 milioane de dolari, asta deși viața în această lume nu a fost tocmai ușoară. Dar „Rowdy” a reușit, ea este prima luptătoare de MMA care a ajuns în UFC.

În 2012, Rousey a luptat pentru prima ei luptă UFC împotriva lui Liz Carmouche la Campionatul feminin UFC de greutate corp și a câștigat. După prima ei victorie în 2013, Ronda Rousey a continuat să-și terorizeze adversara și și-a apărat titlul de patru ori, confortabil.

Astăzi Ronda s-a retras, dar face bani din alte proiecte. Următorul pe listă cu o avere estimată la 20 de milioane de dolari este maestrul canadian de MMA Georges St. Pierre.

Printre cei mai bogați se numără și Brock Lesnar

Este considerat cel mai mare luptător UFC din toate timpurile, datorită recordului său incredibil UFC. Și-a început cariera la UFC în 2004. El a fost cel care a reușit să îl învingă pe Matt Hughes. Brock Lesnar este următorul pe listă cu o avere de 20 de milioane de dolari.  Legenda ringului de lupte Brock Lesnar a decis să-și schimbe profesia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dar la vârful carierei sale de lupte în 2007, Brock a părăsit din nou luptele, pentru o carieră de scurtă durată, dar glorioasă în UFC. Khabib Nurmagomedov are o avere estimată de 40 de milioane de dolari.

Nimeni din arena UFC nu a reușit ceea ce luptătorul rus Khabib Nurmagomedov a realizat. Acesta nu a pierdut niciodată o luptă de MMA sau o luptă UFC în cariera sa și este un titan rar în ring, neînvins de niciun adversar.

Khabib este pe locul 2

Khabib a luptat cu una dintre cele mai mari lupte UFC de la categoria UFC, împotriva colegului său legendar UFC, Conor McGregor. Acesta a fost învins. Pe primul loc se află nimeni decât Conor McGregor cu o avere estimată la 200 de milioane de dolari.

McGregor este un „băiat dur” are centură neagră la Jiu-Jitsu brazilian și este un boxer și un luptător bine antrenat. Luptătorul irlandez de MMA și-a început cariera la UFC în 2013 și a câștigat șase lupte consecutive înainte de a avea șansa de a lupta pentru campionatul de greutate penă.