A doua zi de Crăciun, starul UFC Khabib Nurmagomedov care l-a pus la podea pe Conor McGregor a fost reținut pe aeroportul din Moscova, alături de persoana cu care se afla în momentul în care a aterizat. Angajații Poliției de Frontieră din Moscova l-au confundat pe luptătorul din Daghestan și pe prietenul său cu militanți jihadiști și i-au reținut pentru a fi interogați.

Cei doi au fost, în cele din urmă, eliberați. Nu înainte ca situația să fie clarificată și toate procedurile respectate, scrie sursa citată.

Campionul de la categoria ușoară din UFC călătorea spre Turcia și nu a fost deloc amuzat de încurcătura care l-a pus în situația penibilă de a fi arestat. Asta nu l-a împiedicat totuși să facă fotografii cu polițiștii de frontieră.

Khabib l-a invins pe Conor McGregor in UFC, spre bucuria lui Vladimir Putin, mare admirator al sporturilor de contact. Fost practicant de judo, Putin l-a felicitat pe Khabib, caruia i-a transmis ca nu merita o pedeapsa dupa ce a sarit peste octagon ca sa se lupte cu staff-ul adversarului sau.

„Oricine putea sa faca la fel. Daca esti atacat in felul ala trebuie sa te aperi cumva, dar e mai bine sa nu se ajunga acolo”, a spus Putin.

Khabib si-a cerut scuze pentru actiunile sale si a dezvaluit ca tatal sau o sa-l bata cand o sa ajunga acasa.

Putin i-a luat apararea. „O sa-i cer tatalui tau sa nu te pedepseasca prea strict, ai indeplinit obiectivul principal, pe merit si convingator”, a mai spus Putin.

Te-ar putea interesa și: