Evenimentul Zilei > Actualitate > Adevărul despre averea Tamarei Buciuceanu-Botez. Replica genială a moștenitorului
Adevărul despre averea Tamarei Buciuceanu-Botez. Replica genială a moștenitorului

Adevărul despre averea Tamarei Buciuceanu-Botez. Replica genială a moștenitorului

Marți, 15 octombrie, a fost o zi neagră pentru lumea filmului românesc Tamara Buciuceanu-Botez, o legendă a lumii artistice, s-a stins din viață.

De-a lungul carierei sale, Tamara Buciuceanu-Botez a interpretat o sumedenie de roluri atât pe micile ecrane, cât și pe scenele celor mai mari teatre. Nu este de mirarea că regretata artistă a strâns o avere destul de mare.

Cu toate că artista a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu medicul Alexandru Botez, fiind căsătoriți pentru 23 de ani, cei doi nu au avut copii.

Faptul că nu a a devenit mamă a fost unul dintre marile regrete ale regretatei actrițe. Astfel, cel mai probabil, întreaga ei avere îi va rămâne lui Ionică din Liceenii – adică nepotului din partea surorii sale.

În vârstă de 55 de ani, actorul Mihai Constantin este fiul Iuliei Buciuceanu, una dintre cele mai mari cântărețe de operă din România. Ea a fost căsătorită cu marele actor George Constantin pe urmele căruia a pășit și fiul lui care îi poartă numele.

Mesaj pentru noua generație

„Am fost întrebată deseori ce aş spune tinerei generaţii de actori. Să urmărească oamenii care au ieşit la pensie, dar mai joacă, actori maturi de la care este imposibil să nu furi ceva bun. Să nu fii atât de pretenţios şi să vrei să joci numai roluri principale”, a declarat Tamara Buciuceanu în urmă cu câțiva ani, relatează radioresita.ro.