Cine este "verişoara" lui Băsescu, de la gala "Zece pentru România"

Cine este "verişoara" lui Băsescu, de la gala "Zece pentru România"

Premiul acordat preşedintelui Traian Băsescu, pentru "curajul de a propune cele mai nepopulare măsuri de reformare a statului", în cadrul evenimentului "Zece pentru România", desfăşurat aseară, a fost ridicat de Daniela Alexandra Zamfirescu, care s-a recomandat verişoara şefului statului.

Sebastian Lăzăroiu, consilierul preşedintelui, a negat orice formă de rudenie între şeful statului şi profesoara Daniela Alexandra Zamfirescu.

Aceasta are antecedente medicale şi nu este pentru prima oară când susţine că este verişoară de gradul III cu preşedintele Traian Băsescu.

Aseară, după eveniment, Daniela Alexandra Zamfirescu a declarat la RTV că "există caseta cu înregistrarea de la mama lui, respectiv tuşica mea, unde Traian Băsescu a venit şi a dat mâna cu mine şi a zis că sunt verişoara lui".

Ne puteți urmări și pe Google News

În ceea ce priveşte prezenţa sa la gala "Zece pentru România", unde a ridicat premiul în numele preşedintelui, femeia a precizat că "anul trecut domnul Traian Băsescu, verişorul meu de gradul trei, mi-a spus că de ce nu i-am ridicat premiul că nu a fost nimeni să i-l ia".

"Verişoara" lui Traian Băsescu, Daniela Alexandra Zamfirescu, a fost şi la înmormântarea mamei preşedintelui, în luna octombrie.