Evenimentul Zilei > Politica > Cine este omul care îl AVERTIZEAZĂ pe Liviu Dragnea: „Cu mine nu e de glumă”
Cine este omul care îl AVERTIZEAZĂ pe Liviu Dragnea: „Cu mine nu e de glumă”

Cine este omul care îl AVERTIZEAZĂ pe Liviu Dragnea: „Cu mine nu e de glumă”

Senatorul Daniel Savu, unul dintre adversarii declarați ai președintelui interimar al PSD, aliat al lui Victor Pontal, l-a averizat pe Liviu Dragnea că va candida la șefia permanentă a PSD la Congresul de luna viitoare. La comentariu făcut de Dragnea că intențila lui este o glumă, Savu a replicat "cu mine nu e de glumă".

”Eu chiar candidez, nu e glumă. Am deja un program cu care vreau să conduc partidul!”, a spus Savu, în exclusivitate, pentru STIRIPESURSE.RO

Mesajul lui Daniel Savu pentru colegii săi din PSD:

”Așa cum am anunţat încă de ieri (nr.vineri), voi candida la funcţia de preşedinte al PSD, cu prilejul Congresului care va avea loc pe 11 octombrie. În această calitate, vreau să vă supun atenţiei două teme importante, de care cred că depinde viitorul imediat al PSD.

1.    Nu trebuie să renunţăm la guvernare. Păstrarea guvernării este soluţia pentru a proteja partidul. Orice discuţie despre ieşirea de la guvernare sau schimbarea premierului este împotriva intereselor PSD şi ale României. Am demonstrat că suntem mai buni decât adversarii noştri politici, că putem aduce creştere economică şi bunăstare… Să nu uităm de ce votează lumea PSD – pentru rezultatele bune de la guvernare şi creşterea economică, pe care începem să o simţim. Suntem partidul cel mai apropiat de pensionari şi de românii care muncesc, de toţi cei ce depind de un salariu pentru a trăi.

2.    Să nu cădem în capcanele întinse de adversarii politici, incluzându-l aici şi pe preşedintele Iohannis. Preşedintele Iohannis nu iubeşte PSD, oricât de mult am putea crede acum asta şi nu va numi un nou premier de la PSD, decât dacă nu va avea de ales – adică, dacă victoria noastră în alegeri va fi una clară şi fără echivoc. Pentru asta, trebuie să învingem PNL, să fim mai buni ca ei şi să îi convingem pe români că putem conduce România mai bine.

Putem avea dialog şi cooperare pe teme mari – noi mereu le-am cerut, însă pe de altă parte, să nu uităm că PSD nu susţine aceleaşi lucruri ca PNL sau ca preşedintele Iohannis. Noi susţinem că bunăstarea trebuie să fie pentru toţi, nu doar pentru unii. Noi susţinem că statul trebuie să fie puternic şi dezvoltat, nu mic şi slab. Noi susţinem că nu doar lupta anticorupţie e importantă, ci şi lupta anti-sărăcie şi anti-izolare.”

Președinte interimar Liviu Dragnea nu a anunțat încă dacă va candida sau nu pentru șefia PSD.