Recent, a circulat un zvon  potrivit căruia dictatorul ar fi murit după ce a suferit o operație la inimă.

Puțină lume știe cine este, de fapt, soția liderului de la Phenian.

Prima Doamnă a Coreei de Nord este Ri Sol-Ju, are 30 de ani și provine dintr-o familie de intelectuali. Ce nu se știe despre viața soției lui Kim Jong Un este faptul că oficialii statului au încercat să îngroape anumite detalii rușinoase din trecutul Primei Doamne. Mai exact că, în adolescență, Ri ar fi fost majoretă la Jocurile Asiatice de Atletism, în anul 2005. Această practică este considerată ca fiind defăimătoare în regimul comunist din Coreea de Nord.

Pentru a se ascunde asemenea „detalii”, autoritățile nord-coreene au șters materiale care ar fi putut-o denigra și mai mult.

Prima apariție în publică a lui Ri a fost în anul 2012, când a fost prezentată drept soția lui Kim Jong Un. Cei doi conducători ar avea împreună trei copii, iar în secret, liderul suprem și-ar pregăti deja moștenitorul, fiul de 10 ani.

Băiatul nu a fost văzut în public niciodată și nici nu există poze cu el. Cu toate astea, serviciile sud-coreene afirmă că micuțul a fost instruit și că este pregătit oricând să dețină titulatura tatălui său. Viitorul moștenitor ar avea două surori – una născută în 2013, cealaltă născuta în 2017, potrivit cancan.ro