Evenimentul Zilei > Politica > Cine a făcut poza care a inflamat internetul. Apărătorul lui Orban: „I-am prins! Gata! Au belit-o!”
Cine a făcut poza care a inflamat internetul. Apărătorul lui Orban: „I-am prins! Gata! Au belit-o!”

Cine a făcut poza care a inflamat internetul. Apărătorul lui Orban: „I-am prins! Gata! Au belit-o!”

Cine a făcut fotografia care a inflamat internetul? Ludovic Orban, cu țigară în mână, fără mască, alături de membrii guvernului. Florin Silviu Ivan, consilierul personal al lui Ludovic Orban, a sărit în apărarea premierului, surprins fără mască, fumând în clădirea Guvernului.

„Bucuria tuturor circotașilor si a minților insalubre: i-am prins! Gata! Au belit-o! (…) Cu cât mai mare este ura lor, cu atât mai profundă trebuie să fie liniștea ta”.

Ivan explică cu un aer voit savant, printr-o postare pe o rețea de socializare, contextul în care s-a produs cheful de sâmbătă de la Guvern, fără mască, dar cu băutură, țigări și cadouri.

Citiți și: Omul care a difuzat primul fotografia cu Ludovic Orban este consilierul unui parlamentar PSD! Mesajele acestuia

„Pe 25 mai a fost ziua lui Ludovic. Sîmbătă am fost la el, am vorbit 30 de minute de-ale noastre, am băut o cafea, i-am urat cele ce se cuveneau a fi urate si i-am dăruit o cravată.

Dacă voia să facă un exces de putere ne chema undeva și o făceam lată.
Luni, la ceas tîrziu, după o lungă ședință cîțiva colegi stau și beau un pahar. Aurescu trage dintr-o țigară de foi. Ludovic le fumează pe ale lui, Rothmans, pachet lat. Nu se fumează în instituțiile publice. De acord!
Bucuria tuturor circotașilor si a minților insalubre: i-am prins! Gata! Au belit-o!

N-au măști la gură, le-au aruncat pe masă. Noi stăm.ca proștii în izolare iar ăștia stau ca belferii.

E okay? V-ați săturat sau vreți si un desert din care să curgă sînge și din care să mustească ipocrizia?

Văd la mulți o satisfacție vecină cu catharsisul. Eu zic să plece Orban și să revină Dăncilă. Să dispară profesorul Aurescu și să vină bătrînul securist Meleșcanu. Să plece Bode și să se întoarcă Cuc. Iar în locul lui Virgil să se întoarcă Andrușcă. Așa, ca să vă simțiți bine, să vi se alimenteze lingurica cu zeama ipocriziei care vă ține loc de duș.

Citiți și: Cine a făcut fotografia care a inflamat internetul? Ludovic Orban, cu țigară în mână, fără mască, alături de membrii guvernului

Știu vreo 3-4 inși pe aici care o fac acum pe șerifii moraliști dar care se urcau la volan după o sticlă de Smirnoff sau patru de Chardonnay. Și mai știu vreo cîțiva ale căror mari realizări de viață sînt faptul că respiră sau flatulează.
Nu-l apăr pe Ludovic. A ajuns la virsta la care se poate apăra singur. Dar mi se pare că prea o fac unii de sfîrșitul lumii. Și ce este mai amuzant, că le fierbe pipota de satisfacție. Aia a prostului care asteaptă căderea drobului de sare doar pentru satisfacția măruntului „v-am spus eu!”

Cu cît mai mare este ura lor, cu atît mai profundă trebuie să fie liniștea ta. Nu-i vei vindeca pe ei fiindcă rămîn aceiași gnomi nevindecabili. Te vei vindeca în schimb pe tine”, a scris pe pagina sa de Facebook, Florian Silviu Ivan.