Puțină lume știe că vedeta a făcut câțiva ani gimnastică ritmică în pedioada copilăriei. Mihaela Rădulescu spune despre acea prioadă că a fost una frumoasă, dar și presărată cu evenimente deloc plăcute.

Potrivit vedetei, antrenorii  i-au aplicat câteva corecții în timpul orelor de antrenamente, pe care le-a avut în orașul natal, Piatra Neamț. Părinții știau despre aceste „tratamente”, dar nu luau nicio măsură.

„Dacă le fac o vină părinților mei e că au acceptat să le fie bătut copilul, crezând că asta face parte din dresaj”, a afirmat Mihaela Radulescu

Profesoara Georgeta Donici, fosta antrenoare de gimnastică a vedetei,  a declarat în urmă cu cinci ani: „Mihaela a început să facă gimnastică încă de la cinci ani. O luam de mână și o duceam la sală, la antrenamente, eu fiind vecină de bloc cu familia ei. A continuat să facă gimnastică de performanță până în clasa a XI-a, când a întrerupt antrenamentele pentru a învața pentru bacalaureat și facultate”.

Cu toate că era talentată, Mihaela Rădulescu, nu a obținut rezultatele așteptate.

„Era talentată și perseverentaă avea psihicul foarte bun și dacă scăpa, de exemplu, mingea nu se lasă, o lua și-si termina exercițiul. Din păcate, deși, a participat la numeroase concursuri, nu a avut niciodată medalie, ieșea mereu pe locul patru. Lua mențiune adica”, a mai spus profesoara Georgeta Donici.

În prezent, ea locuiește în Monaco împreună cu logodnicul său, Felix Baumgartner, și fiul pe care îl are dintr-o relație anterioară. Ayan Schwartzenberg are 15 ani, potrivit cancan.ro