Faimoasa birmaneză care ar putea moșteni averea de 150 de milioane de lire sterline a lui Karl Lagerfeld,, Choupette,  a transmis, pentru prima dată, după moartea designerului, un mesaj în care își exprimă regretul pierderii, conform agerpres.ro

În mesaj, Choupette – cu care la un moment dat Lagerfeld a spus că s-ar fi căsătorit, dacă ar fi fost posibil – se declară „cu inima frântă" după moartea acestuia şi mulțumește tuturor care i-au transmis mesaje de condoleanţe.

„Vă mulţumesc tuturor pentru condoleanţe (emoji cu o pisică plângând). Cu o inimă odată rece, dar acum frântă, intru în doliu", "scrie" Choupette.

Mesajul de pe contul de Instagram choupettesdiary este însoţit de o fotografie în alb-negru înfățișând-o pe birmaneză în spatele unei voalete negre.

Felina a fost în ultimii ani centrul universului lui Lagerfeld, însoţindu-l în călătorii, purtând coliere de diamant şi câştigând peste 2,5 milioane de dolari ca „model".

Choupette şi-a început cariera în modelling în august 2012, pozând în braţele faimosului model francez Laetitia Casta în faţa Turnului Eiffel.

De atunci, birmaneza a apărut în numeroase campanii publicitare, inclusiv pentru autovehiculele Opel sau pentru diverse game de machiaj.

O întreagă colecţie intitulată "Choupette in Love" a fost lansată în onoarea felinei, iar o gamă Chanel a fost inspirată de ochii săi albaştri.

Choupette, care a aparţinut iniţial modelului Baptiste Giabiconi, se poate mândri cu peste 128.000 de admiratori pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram