"Chiar dacă va dura ani, Mihai Neşu va lupta"

"Chiar dacă va dura ani, Mihai Neşu va lupta"

Purtătorul de cuvânt al formaţiei FC Utrecht ne-a spus că Neşu este încrezător că va reuşi să îşi ducă până la capăt recuperarea.

Drama fotbalistului român Mihai Neşu continuă. În urmă cu trei luni, Neşu (28 de ani) s-a accidentat grav la coloana vertebrală, după un contact cu coechipierul său de la FC Utrecht, Alje Schut, la un antrenament al formaţiei olandeze.

În aceste zile, "Bichonul" îşi petrece timpul într-o clinică de recuperare, unde face progrese mărunte, dar importante spre vindecare. "Nu sunt prea multe veşti în ceea ce îl priveşte pe Mihai. Munceşte mult, zi de zi, însă schimbările în starea lui sunt mici", ne-a zis, ieri, Harry van Dam, purtătorul de cuvânt al formaţiei FC Utrecht. "Munceşte din greu. Vrea să trăiască fără ajutorul altora"

"Niciun doctor nu doreşte să rişte şi să anunţe cât va mai dura recuperarea sau felul în care se va desfăşura aceasta. Cu toate acestea, îmbunătăţirile există: sunt sigure, însă lente. Au existat mici progrese în ceea ce priveşte mâna dreaptă. Chiar dacă va dura ani de zile, Mihai va lupta până la capăt. Munceşte din greu pentru a fi independent. Vrea să trăiască fără ajutorul altora", a declarat, pentru EVZ, oficialul olandez.

Ne puteți urmări și pe Google News

Harry van Dam ne-a mai spus că "Bichonul" este dedicat total procesului de recuperare. "Nu îl vizitează nimeni de la club în aceste zile. Mihai ne-a cerut asta. Ne-a spus că vrea să se concentreze doar pe exerciţiile pe care le face la clinică în următoarele săptămâni. Este foarte încrezător că rezultatele vor veni", a adăugat batavul.

Partea stângă a corpului, tot mai puternică

George Ogăraru, fostul coleg al lui Mihai, a scris, pe pagina sa de Facebook, câteva noutăţi despre starea de sănătate a prietenului său.

"Muşchii membrelor din partea stângă a corpului prezintă deseori contracţii involuntare (ceea ce poate fi un semn bun, dar în aceeaşi măsură poate fi doar o reacţie normală)", a precizat fostul stelist.

MESAJ

"Ogă", îngrijorat de moralul lui Mihai

În "buletinul medical" postat pe Facebook despre starea de sănătate a prietenului său, George Ogăraru a dezvăluit că "Bichonul" îşi simte mâna dreaptă tot mai puternică, însă nu îşi poate folosi degetele normal, dar şi că muşchii abdominali ai lui Mihai Neşu "încep uşor, uşor, să reacţioneze la comenzi".

Cu toate acestea, jucătorul formaţiei elveţiene FC Sion îşi face griji pentru starea pshică a fostului său coleg de la Steaua. "Psihic, nu l-am simţit la fel de tare ca până acum, ceea ce mă cam îngrijorează", a scris Ogăraru, adăugând: "Nu ne rămâne decât să ne rugăm în continuare pentru sănătatea lui". "Niciun doctor nu doreşte să rişte şi să anunţe cât va dura recuperarea sau felul în care se va desfăşura aceasta.“ HARRY VAN DAM, ofiţer de presă FC Utrecht

"Psihic, nu l-am simţit la fel de tare ca până acum, ceea ce mă îngrijorează.“ GEORGE OGĂRARU, prieten şi fost coleg cu Mihai Neşu la Steaua "Nu îl vizitează nimeni de la club acum. Mihai ne-a cerut asta. Vrea doar să îşi facă exerciţiile.“ HARRY VAN DAM, ofiţer de presă FC Utrecht

  • Portretul fotbalistului căruia îi place desenul: Neşu, un bichon cu suflet de pitbull
  • Medicii, în „cazul Neşu”: „Dacă se prelungește actuala stare, e din ce în ce mai rău!”