Evenimentul Zilei > Politica > CHELTUIELI de aproape un milion de lei la Parlament. LISTA de cumpărături ale celor două Camere
CHELTUIELI de aproape un milion de lei la Parlament. LISTA de cumpărături ale celor două Camere

CHELTUIELI de aproape un milion de lei la Parlament. LISTA de cumpărături ale celor două Camere

Parlamentul va face achiziții înaintea începerii sesiunii din toamnă în valoare de peste jumătate de milion de lei. Senatul vrea să cumpere un sistem video pentru cabinele de traducere și aparate de transmisie video pentru loje, iar Camera Deputaților a demarat procedura licitatiției deschise pentru achiziționarea unor becuri și lămpi fluorescente.

Senatul va cheltui pe produsele menționate mai sus 202.521 lei, iar Camera 353.592 lei, iar principala sursă a finanțării sunt fondurile bugetare. Camera Deputaţilor mai vrea să încheie un alt contract de achiziţii publice, pentru a-şi cumpăra produse de curăţat şi de lustruit, în valoare de 171.420 lei.

Conform unui anunţ postat în SEAP, fostul legislativ vrea să achiziţioneze sistem video pentru cabine traducere, video lojă şi echipamente conexe de conversie video SDI/HDMI şi transmisie.

Cuantumul garanţiei de participare este de 2.025 lei, perioada de valabilitate fiind de 60 de zile de la data limita de depunere a ofertelor. Garanţia se constituie prin virament bancar în contul Senatului României sau printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări, care nu se află în situaţii speciale privind autorizarea ori supravegherea.

Garanţia de bună execuţie se constituie în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică şi va fi în cuantum de 10% din preţul contractului, fără TVA. Criteriul de atribuire al contractului este preţul cel mai scăzut, ofertele putând fi depuse până la data de 17 august 2017, ora 15.00.

forul legislativ doreşte să încheie un contract de achiziţii publice, pentru a cumpăra becuri şi lămpi fluorescente.

Criteriul de atribuire al contractului este preţul cel mai scăzut, ofertele putând fi depuse până la data de 21 august 2017, ora 15.00.

Principala sursă de finanţare este reprezentată de fonduri bugetare.

În ceea ce privește Camera Deputaților, vor fi făcute achiziții suplimentare ale unor produse de curățat. Conform unui anunț postat în SEPA, cuantumul garanţiei de participare este: 65 lei – pentru detergent pentru geam, 175 lei – produse curăţat podele, 50 lei – detergent candelabre, 63 lei – cloruri şi detartranţi, 610 lei – preparate odorifere, 218 lei – dezodorizante WC, 148 lei – pastile pisoar, 56 lei – alcool sanitar, 163 lei – detergent şi soluţie clătire, 121 lei – detergent vase şi inox, 40 lei – insecticide.

Criteriul de atribuire al contractului este și în acest caz preţul cel mai scăzut, iar ofertele pot fi depuse până la data de 21 august 2017, ora 15.00. Fondurile bugetare sunt principala sursă de finanțare. 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: