Charlie Sheen "moare" în serialul "Doi bărbați şi jumătate"

Charlie Sheen "moare" în serialul "Doi bărbați şi jumătate"

Protagonistul serialului american "Doi bărbați şi jumătate", Charlie Sheen va fi scos definitiv din serial, după ce a dat viață personajului Charile Harper încă din 2003.

Producătorii au găsit în sfârşit o variantă de a scăpa de Charlie Sheen, actorul de 46 de ani, titrează site-ul American TMZ.com.

În episodul de lansare a noului sezon, care va apărea în septembrie, Charlie Harper, personaj interpretat timp de şapte sezoane şi jumătate de starul Sheen, va muri. Unul dintre scenariile pe care producătorul serialului, Chuck Lorre, le-a pregătit este cel în care personajul moare într-un accident de maşină.

Prin moartea subită, scenariul asigură eliminarea definitivă a lui Charile Sheen, care nu va mai putea apărea niciodată în serial. Cel mult, acesta îsi va putea face apariția sub forma unei amintiri sau a unui vis, dacă producătorii vor conveni. Ashton Kutcher, înlocuitorul lui Charlie Sheen Între timp, pentru înlocuitorul său, Ashton Kutcher, se pregateşte o intrare demnă de noua vedetă a serialului. Acesta va fi noul posesor al casei lui Charlie, pe care o va cumpăra după moartea lui. Sheen a fost dat afară încă din martie, din cauza unui circ mediatic în care a atacat atât asociația Alcoolici Anonimi, cât şi pe producatorul Chuck Lorre, pe care l-a făcut vierme. Alături de el, au fost insultați şi şefii postului de televiziune CBS şi ai companiei producătoare Warner Bros, care au fost făcuți nazişti. Pentru toate aceste acuze, el s-a scuzat ulterior. După acest moment ruşinos, Charlie a lansat un nou show numit "Coltul lui Charlie" şi a pornit într-un turneu de comedie. În timpul turneului a primit şi aplauze, dar şi huiduieli, în funcție de oraşul în care se afla. El şi-a exprimat pe scenă dorința de a reveni cândva în serial.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ashton Kutcher a semnat contractul prin care îl va înlocui pe Sheen încă din martie. El va aduce un considerabil aport mediatic serialului prin atragerea unui public mai tânăr, dar şi prin sporirea publicității online, întrucât 6.7 milioane de oameni îi urmăresc contul de Twitter. <iframe frameborder="0" src="http://www.youtube.com/embed/eLkZTJczirU" height="349" width="628"></iframe>