CFR nu ştie să piardă. Mureşan: "Arbitrul a rupt echilibrul partidei"

CFR nu ştie să piardă. Mureşan: "Arbitrul a rupt echilibrul partidei"

Iuliu Mureşan, preşedintele campioanei CFR Cluj, şi-a ieşit din minţi aseară, după eşecul suferit de ardeleni, la loviturile de departajare, în faţa formaţiei Dinamo, în Supercupa României.

"Echilibrul partidei a fost rupt de Ovidiu Haţegan prin eliminarea lui Cadu şi apoi a fost foarte greu să jucăm. Dar am făcut faţă, am avut şi ocazii clare cu un om în minus. A fost o partidă echilibrată, cu mult suspans, cu schimbări de situaţie, decisă la penalty-uri unde nu am mai avut şansă. Eu sunt sigur că dacă am fi jucat 11 la 11, am fi câştigat în timpul regulamentar. Cred că noi am jucat de la început cu handicap, am jucat 11 contra 12. Pentru că e o problemă în arbitraj. E o generaţie de arbitri care suferă de un sindrom, Sindromul Lupescu. Haţegan de la început ne-a dat foarte repede 3-4 galbene, la Dinamo niciunul. Arbitraj cu greşeli, mai multe împotriva noastră. A fost uşor pentru Dinamo să joace cu un om în plus. Deşi noi am jucat o oră cu un om mai puţin, am avut multe ocazii foarte mari", a spus Mureşan, la DigiSport.

De cealaltă parte, dinamoviştii exultă. "Sunt bucuros pentru joc. Indiferent de ce întâmpla, antrenorii, jucătorii merită felicitări pentru joc. Dinamo de mult timp nu a mai jucat un fotbal aşa, de calitate, de pe vremea lui Mircea Rednic, când câştigam campionatul. Am spus că nu contează meciurile amicale din perioada de pregătire. Am plecat cu două echipe acolo, 36 de jucători. A contat banca de rezerve de la Dinamo, jucătorii care au intrat, au mai fost în tribună Andrei Cristea, Coulibaly, Galcev, Scutaru, Axente... Dinamo are un lot, după părerea mea, competitiv. Am dominat această partidă de la un capăt la celălalt. Bălgrădean a avut două şuturi şi a luat două goluri. Ţucudean a meritat să fie jucătorul meciului, dar noi am câştigat astăzi datorită mijlocului. Noi am crezut tot timpul în Dario Bonetti, pentru asta l-am adus la Dinamo. Nu s-a pus niciodată problema să plece de la Dinamo", a declarat Cristi Borcea.

Ne puteți urmări și pe Google News