Cezar Preda: "Candidaţii USL vor intra în cursă doar pentru bani"

Cezar Preda: "Candidaţii USL vor intra în cursă doar pentru bani"

Cezar Preda, vice-preşedintele PDL, a declarat că Alianţa România Dreaptă îşi va verifica la sânge candidaţii, aceştia urmând să fie desemnaţi doar pe baza competenţelor. Deputatul a spus că la alegerile parlamentare, candidaţii USL vor intra în cursa electorală doar pentru bani.

"Va fi o diferenţă majoră între candidaţii Alianţei România Dreaptă şi candidaţii USL-ului. Ei or s-o facă, veţi vedea, pentru bani şi pentru a ţine în continuare partidele cu liderii pe care i-au avut şi cu oamenii pe care i-au avut iar la noi va trebui să fie o verificare la sânge şi o reînnoire a clasei politice, aşa cum vor românii. Românii vor alţi politicieni, nu vor politicieni care au fost trimişi în judecată, care sunt incompatibili cu ANI, care de-a lungul timpului au primit oprobiul cetăţenilor", a precizat deputatul Cezar Preda.

Alianţa România Dreaptă îşi va semna protocolul în 29 septembrie, când va avea loc şi împărţirea pe colegii, urmţnd să fie stabilite şi criteriile de integritate pentru cei care vor candida sub sigla acestei alianţe.

Ne puteți urmări și pe Google News