Evenimentul ZileiPoliticaDe câte ori s-a certat Daciana Sârbu cu soțul ei, Victor Ponta? Cât de aproape au fost de divorț

De câte ori s-a certat Daciana Sârbu cu soțul ei, Victor Ponta? Cât de aproape au fost de divorț

De câte ori s-a certat Daciana Sârbu cu soțul ei, Victor Ponta? Cât de aproape au fost de divorț
Daciana Sârbu face dezvăluiri despre viața sa, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

Daciana Sârbu face dezvăluiri despre relația zbuciumată și nelipsită de provocări   cu fostul premier și fostul lider PSD,  Victor Ponta. 

A relatat și despre situația fiicei sale, care a fost adoptată. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Daciana Sârbu – 17 ani de căsnicie cu Victor Ponta

„Ați vrut vreodată să divorțați de Victor Ponta?”, „ De ce vi s-a acrit de politică?”, „Când v-a enervat cel mai tare Victor Ponta?”, au fost întrebările puse de Denise Rifai, prezentatoare la emisiunea „40 de întrebări” de pe Kanal D.

„Nu, vorbeam acolo de situații dificile. N-a fost doar una singură în campanie, au fost foarte multe, iar unele nu au avut legătură cu politica.  Evident că în 17 ani au fost multe momente și momente în care am obosit, fie pe rând, fie în același timp, dar cum vă spuneam la un moment dat, nu ne-am abandonat și cred că e suficient să spun asta.  Este și despre momente dificile, dar este și despre momente frumoase care cumva le acoperă pe cele grele și îți dai seama că poate cele grele te ajută și să-l înțelegi pe celălalt.

Am avut sentimentul că trec prin iad la un moment dat. Poate momentul demisiei și, o spun cu sinceritate, a fost un moment în care l-am admirat și mai mult.

Pe cât de dificil a fost, pe atât de plin de semnificație a fost. L-am admirat că a avut curajul să facă acest gest,” a dezvăluit soția fostului premier la KanalD . 

 

 

Problemele din familia celebrului cuplu

Victor Ponta și soția lui ai luT decizia de a adopta o fetiță în urmă cu trei ani. Micuța Maria avea atunci vârsta de șase ani. Cei doi mai au împreună o fetiță, Irina. De asemenea, Victor Ponta este tatăl unui băiat dintr-o căsnicie anterioară.

Maria a fost adoptată dintr-un centru de plasament și integrată în familia celebrului cuplu. Procesul de adaptare a fost unul destul de dificil pentru ambele părți, a declarat Daciana Sârbu. Cei doi parteneri s-au mobilizat pentru a-i oferi micuței Maria un mediu ideal pentru dezvoltare.

„Noi am pornit pe acest drum asumându-ne că ne vom trăi alături de ea toate traumele prin care a trecut și așa se creează legătura. (…) Adaptarea este foarte grea de ambele părți, pentru că nu te aștepți la atâta furie, la atâta durere și nici nu te aștepți să oglindească în tine lucruri pe care, nu știu, ori nu le știai, ori n-ai vrut să le vezi și acum, iată, se pun pe masă, toți își pun suferințele și le tratăm împreună”, a spus soția lui Victor Ponta.

 

 

 

 


Accesează: