Evenimentul Zilei > Social > Atenție, bucureșteni! Cea mai nouă METODĂ de cerșetorie a devenit VIRALĂ. Cum puteți rămâne FĂRĂ bani
Atenție, bucureșteni! Cea mai nouă METODĂ de cerșetorie a devenit VIRALĂ. Cum puteți rămâne FĂRĂ bani

Atenție, bucureșteni! Cea mai nouă METODĂ de cerșetorie a devenit VIRALĂ. Cum puteți rămâne FĂRĂ bani

În Capitală, cerșetorii găsesc, zilnic, metode de a ne lăsa fără bani în portofel. Fie că este vorba de povești lacrimogene sau chiar de cerșitul clasic, ce nu implică prea multă vorbă, cei ce se folosesc de această practică devin mai bogați cu până la câteva sute de lei pe zi.

Cerșetorii din București apelează la tot felul de metode pentru a-i determina pe trecători să le dea bani. Cea mai recentă dintre acestea se numește „păpușa” și nu le este străină polițiștilor.

Cum acționează cerșetorii care folosesc metoda „păpușa”? Se plimbă printre mașini cu o păpușă făcută din cârpe. Culmea, păpușa imită bine un băiețel de 2- 3 ani. Are pantaloni, geacă, o căciulă și un fular mare. Are chiar și ghetuţe. Ca manechinul să pară cât mai real, cerșetorii i-au pus până şi dres, scrie Libertatea.

Sursă foto: libertatea.ro

Povestea are același început și același sfârșit pentru fiecare trecător în parte. Cerșetorii susțin că „păpușa” este înfometată, bolnavă, iar ei nu dispun de bani pentru mâncare și medicamente. Înduioșați de povestea cerșetorilor ce apelează la această metodă, bucureștenii renunță la câțiva lei pentru a face o faptă bună, neștiind, de fapt, că sunt supuși unei înșelătorii fără margine. Cerșetorii din Capitală ajung să obțină, zilnic, prin această metodă, câteva sute de lei.