Evenimentul Zilei > International > La furat de CAVIAR și SOMON AFUMAT. PLEDOARIA unui cerșetor român în fața judecătorilor din Germania:„Onorată instanță, îmi era foame!”
La furat de CAVIAR și SOMON AFUMAT. PLEDOARIA unui cerșetor român în fața judecătorilor din Germania:„Onorată instanță, îmi era foame!”

La furat de CAVIAR și SOMON AFUMAT. PLEDOARIA unui cerșetor român în fața judecătorilor din Germania:„Onorată instanță, îmi era foame!”

Un român de 44 de ani este om al străzii în Germania, însă are gusturile culinare fine, fiind prins într-un supermarket din Düsseldorf furând conserve cu caviar, somon și păstrăv afumat, dar și sticle cu coniac.

Românul stă de zece ani în Germania și la începuturi a avut diverse job-uri în restaurante, la făcut curățenie și ca muncitor într-un depozit, unde s-a accidentat la spate.Spune că atunci a suferit o intervenție chirurgicală, și-a pierdut locul de muncă și a ajuns să trăiască pe străzi, potrivit stirileprotv.ro.

Spune că din aceleași motive a și ajuns să fure.  În cursul acestei săptămâni, românul a apărut în fața instanței, fiind judecat pentru furt de alimente. A încercat să le explice  judecătorilor că încă nu i s-a aprobat cererea pentru șomaj și că nu are bani de mâncare: ”Onorată instanță, îmi era foame!”

Fiind întrebat de judecător de ce nu s-a dus să mănânce la cantina săracilor, românul a răspuns că mâncarea ”costă 1,50 euro și cafeaua 20 de cenți, nu aveam acești bani și îmi era foame”.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: