Evenimentul Zilei > Actualitate > Celebrul palat al familiei „Kardashian”, vândut cu 5.25 milioane de dolari!
Celebrul palat al familiei „Kardashian”, vândut cu 5.25 milioane de dolari!

Celebrul palat al familiei „Kardashian”, vândut cu 5.25 milioane de dolari!

Locuința în care s-a filmat reality-show-ul „Ține pasul cu familia Kardashian” , și-a găsit un nou proprietar, contra unui preț de peste 5 milioane de dolari. Luxosul conac a fost folosit ca platou de filmare pentru mai multe filme și a stat listat pe piața imobiliarelor, la vânzare, timp de 11 ani.

Casa de 7.843 metri pătrați a fost vândută după 11 ani de la listarea ei pe piață. Inițial, ea a fost pusă în vânzare în 2007 și a trecut prin mâinile a 19 agenți imobiliari până când a fost în cele din urmă cumparată. Din motive de securitate, “Casa lui Jenner” a fost folosită doar pentru cadrele exterioare ale reality-showului. Locuința a fost, de asemenea, spațiul în care au fost filmate producții precum „Chelsea Lately”, „True Blood”, „American Horror Story” , dar și campanii publicitare „Victoria’s Secret”.

Luxoasei proprietăți formate din 7 dormitoare, 8 băi, o cameră a vinurilor și o sală de cinema, nu îi puteau lipsi și piscina cu apă sărată și jacuzzi-ul. Construcția aflată în zona de lux a orașului Los Angeles are o priveliște de vis, fiind înconjurată de zone montane și păduri.