Cântărețul Chris Brown a fost dus de nas de regina frumuseții, explică avocatul Mark Garagos, El afirmă că Baylee Curran a mințit când a spus polițiștilor că Brown ar fi amenințat-o cu un pistol, mai ales că ea ar fi fost implicată anterior în alte incidente care implicau acuzații false.

 Brown a fost arestat sub acuzația de atac cu o armă letală, notează Daily Mail.

Frumoasa blondă Baylee Curran  a mințit, spune avocatul cântărețului celebru, atunci când a declarat că a fost amenințată cu arma în timp ce privea o bijuterie cu diamant, în valoare de 4 milioane de dolariu, în casa lui Brown din tarzana, la periferia Los Angelesului. Femeia a declarat că Brown i-ar fi pus un pistol în față și s-ar fi spus „să se care dracului de acolo”. 

Bărbatul a fost arestat sub acuzația de atac cu armă mortală și este acum eliberat condiționat pentru 250.000 de dolari, până la înfățișarea în fața instanței, în data de 20 septembrie. 

Conform lui Garagos, Brown este victima, nu Curran, care aar fi fost implicată în alte trei incidente care au inclus acuzații false. Într-o conferință de presă, în fașa unei săli pline ochi de jurnaliști, la biroul său din LA, Garagos a declarat: „Eu am fost acolo. Pe baza mărturiilor martorilor intervievați, nu a fost găsită nicio armă în casă și, în plus, nu s-a găsit nicio bijuterie, care să corespundă descrierii făcută de ea”. 

Patru anchetatori lucrează la acest caz și verifică acuzațiile făcute de Curran, care a fost furioasă că a fost dată afară din casa lui Brown și a trimis un sms unei prietene, în care afirmă că „se va răzbuna” pe Brown pentru asta. „Nesimțitul ăsta va avea de suferit. Am să-i întind o capcană și voi spune că a vrut să mă împuște”, ar fi spus femeia, conform avocatului lui Brown. „Știu că e de greu de crezut că în zilele noastre, la o anumită vârstă, oamenii pot minți  urmărind anumite scopuri. Dar este interesant de înțeles  că incidentul în care se presupune că ar fi fost speriată de moarte, primul loc în care s-a dus a fost TMZ (tabloid american – n.r.), nu un spital, un psihiatru sau un avocat. Cred că asta spune totul”, a explicat Garagos. 

El a mai ținut să precizeze că în prezent verifică informații potrivit cărora ar exista o legătură îmntre Curran și fost iubită a lui Chris Brown, Nia Guzman, cu care starul a fost implicat într-o dispută privind custodia fiicei lor de doi ani. 

Brown a fost arestat săptămâna asta, după o ceartă de 11 ore cu polițiștii, care au fost nevoiți să aștepte emiterea unui mandat de percheziție, înainte să poată intra în locuința de lux a vedetei.