Evenimentul Zilei > Horoscop > „Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să faceți vaccinul obligatoriu”. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
„Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să faceți vaccinul obligatoriu”. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

„Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să faceți vaccinul obligatoriu”. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Ai unele probleme personale, de familie şi simţi nevoia să le discuţi cu cineva. Îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă. Dar oricum, bănuielile tale nu se confirmă, în totalitate!

După mozaicul de știri europene prezentat ieri, am fost suprins, dar plăcut impresionat, de numărul foarte mare de corespondenți care îmi cer să continui cu știrile zilnice, dar cu accent pe Europa de Est și în special pe Balcani. Cei care mi-au scris îmi spun că știrile de acest gen sunt aproape inexistente în media românească. Iată, ascult și mă supun:

Fostul președinte al Kosovo și fostul reprezentant politic al Armatei de Eliberare a Kosovo (KLA), Hashim Thaci, a pledat „nevinovat de toate acuzațiile” în timpul primei sale apariții în Camerele Specialiste Kosovo din Haga, adăugând că „rechizitoriul este invalid” .

În timpul înfățișării preliminare, avocatul lui Thaci, David Hooper, a întrebat procurorul de caz și judecătorul preliminar al camerelor de specialitate ce s-a întâmplat cu acuzațiile de trafic de organe care au condus la înființarea instanței speciale.

Unde sunt acuzațiile privind traficul de organe, deoarece acestea au fost foarte importante în înființarea acestei instanțe?” Hooper a cerut invalidarea instanței pentru schimbarea fondului de caz.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: