Evenimentul Zilei > Politica > Cel mai mare „tun” din PSD. Teodorovici era, de fapt, „păpușarul”: „Dreptate până la…”
Cel mai mare „tun” din PSD. Teodorovici era, de fapt, „păpușarul”: „Dreptate până la…”

Cel mai mare „tun” din PSD. Teodorovici era, de fapt, „păpușarul”: „Dreptate până la…”

Eugen Teodorovici cere să fie recunoscut drept singurul lider executiv la PSD, la scurt timp după ce și-a depus candidatura pentru conducerea partidului.

Eugen Teodorovici, care și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al PSD, vrea să fie recunoscut oficial de Autoritatea Electorală Permanentă și de instituțiile cu atribuții în domeniu drept singurul membru al conducerii executive a social-democraților care încă este în funcție, formulând o cerere în acest sens la Tribunalul București.

„În considerarea celor de mai sus, în prezent subsemnatul Eugen Orlando Teodorovici, în calitate de președinte executiv al PSD, sunt singurul membru al organelor de conducere executivă ale partidului aflat în continuare în funcție,

Vă solicit să luați act de cele mai sus indicate și de faptul că subsemnatul dețin în mod legal și statutar funcția de președinte executiv al PSD, cu atribuțiile pe care Legea nr. 14/2003 și Statutul PSD le stipulează cu privire la aceasta.

Depun prezenta adresă cu scopul de a asigura corecta informare atât a instituțiilor publice având competențe în organizarea și funcționarea partidelor politice (printre care Autoritatea Electorală Permanentă), precum și a terților, pentru asigura corecta respectare a caracterului de informație de interes public al datelor din Registrul partidelor politice, statuat de art. 49 alin. (3) din Legea nr. 14/2003”, arată unul din documentele publicate pe Facebook de senatorul PSD.

Teodorovici denunță din nou „conducerea ilegală a PSD”.

„Am cerut respectarea Legii nr. 14/2003 și a Statutului PSD! Am cerut în repetate rânduri organizarea corectă a alegerilor pentru conducerea PSD!

Tăcerea conducerii ilegale a PSD a fost răspunsul pentru toți membrii și susținătorii acestui partid! A fost și este indiferență și insultă la adresa celor care au așteptări din partea celor ce se consideră «reformatorii» PSD!

Astăzi am cerut Tribunalului București să restabilească legalitate!!

De ce este necesar acum acest demers?

Pentru că nu trebuie să validăm alegerea în mod nestatutar și nedemocratic a președintelui PSD, printr-un simulacru de alegeri, atunci când regulile se schimbă în timpul jocului tocmai pentru a diminua sau anula șansele altor potențiali candidați!”, a scris fostul ministru al Finanțelor într-un mesaj însoțit de imagini cu documentele depuse la Tribunalul București pe Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: