Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai mare show aviatic din vestul României are loc în weekend
Cel mai mare show aviatic din vestul României are loc în weekend

Cel mai mare show aviatic din vestul României are loc în weekend

Cel mai mare show aviatic din vestul României va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Timișoara. Sâmbătă, de la ora 19.00, iubitorii aviației sunt așteptați la Aeroportul Timișoara să admire măiestria piloților în cadrul Timișoara Air Show 2019.

A șasea ediție consecutivă a spectacolelor aeriene organizate de Aeroportul Timișoara va aduce pe cer  evoluțiile piloților din cadrul Forțelor Aeriene Române care vor fi prezenți cu escadrila de elicoptere şi cu o formațiune de aeronave F16. Aeroclubul României va evolua cu formația Hawks of Romania – Șoimii României, condusă de George Rotaru, cu parașutiștii Blue Wings şi cu formația de zbor cu avioane ultra ușoare The Pelicans. Iacării Acrobați vor decola alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys și vor prezenta o serie de acrobații aeriene dublate de efecte pirotehnice. La final, spectatorii vor putea asista la un concert susținut de trupa DJ Project.

Intrarea la eveniment este gratuită. Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 17.00 și vor fi asigurate locuri de parcare în apropierea evenimentului. De asemenea, societatea de transport în comun va suplimenta numărul autobuzelor care ajung la Aeroport, pe toată durata zilei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: