Evenimentul Zilei > Monden > Cel mai mare secret despre Game of Thrones, dezvăluit. Altul trebuia să fie finalul! VIDEO
Cel mai mare secret despre Game of Thrones, dezvăluit. Altul trebuia să fie finalul! VIDEO

Cel mai mare secret despre Game of Thrones, dezvăluit. Altul trebuia să fie finalul! VIDEO

Kristofer Hivju, actor în serialul Game of Thrones, a făcut dezvăluiri uluitoare despre îndrăgita serie tv.

Există o filmarea alternativă pentru finalul controversatului Game of Thrones, a povestit Hivju. Mega-producția HBO s-a încheiat la începutul acestui an, dar mulți fani au fost rămas dezamăgiți de ultimul sezon și mai ales de finalul său, scrie The Sun.

Într-un recent interviu, interpretul personajului Tormund Giantsbane recunoaște: „Ei bine, am filmat un final alternativ. A fost în primul rând pentru distracție, însă nu știu dacă am voie să vă spun despre ce e vorba”.

Seria Game of Thrones s-a terminat cu Bran Stark devenind regele celor șase regate. Hivju afirmă că, pentru el, finalul ascuns publicului a fost mai distractiv la film, dar a insistat asupra păstrării secretului: „Nu vă voi spune!”.

Pe de altă parte, Kristofer Hivju a recunoscut că s-a abătut de la profilul real al personajului său: „În carte, Giantsbane este mai în vârstă și spune mereu «Ha!». Am simțit că trădam fanii fiindcă eu nu avea expresia asta, ba chiar la un moment dat am și încercat să o spun, mi-o sugeram mereu «Vom păstra asta». Dar…”.

Pentru Kristofer Hivju, personajul său „a pornit ca un antagonist, un tip care era o amenințare, un inamic, și a sfârșit prin a deveni parte a echipei lui Jon Snow și apoi s-a îndrăgostit brusc de Brienne of Tarth”.