Evenimentul Zilei > Monden > Cel mai ciudat nume pentru un copil! Părinți libertini sau inconștienți?!
Cel mai ciudat nume pentru un copil! Părinți libertini sau inconștienți?!

Cel mai ciudat nume pentru un copil! Părinți libertini sau inconștienți?!

Doi părinți au ajuns celebri după ce au căzut de comun acord asupra unui nume pentru bebelușul lor.

Doi părinți, Dan și Mandy Sheldon, și-au câștigat dreptul de a-și numi băiețelul de 4 luni Lucifer, după „grele lupte” purtate cu autoritățile din Derbyshire.

Deși cei doi părinți nu s-au gândit la legătură cu diavolul, ci, de fapt, la însemnătatea cuvântului din limba greacă, nimeni nu a fost de acord să-i lase să-și boteze astfel copilul.

Funcționarii de la registratură au refuzat inițial să le accepte numele din cauza conexiunilor pe care le are în zona mistică.

„Doamna de la biroul de inregistrari pentru nou-noascuti ne-a zis ca nu va putea sa isi gaseasca un loc de munca si ca nici profesorii nu vor dori sa-l accepte la cursuri. Am incercat sa-i explic ce inseamna numele in limba greaca, adica aducator de lumina. N-am putut s-o convingem”, a dezvaluit tatal copilului, conform News18.

Dar părinții copilului nu s-au dat bătuți prea ușor și s-au decis să ducă cazul mai departe în instanță pentru a li se face dreptate, în cele din urmă reușind să obțină acordul autorităților.

„Registratoarea noastra a simtit ca e de datoria ei sa le spuna parintilor micutului ce conotatii are numele pe care vor sa i-l dea. A procedat corect, apoi si-a sunat superiorii pentru a lua impreuna o decizie”, a declarat purtatorul de cuvand al instantei civile din Derbyshire.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.