Evenimentul Zilei > Actualitate > Cu cât s-a vândut cea mai SCUMPĂ pereche de MANGO
Cu cât s-a vândut cea mai SCUMPĂ pereche de MANGO

Cu cât s-a vândut cea mai SCUMPĂ pereche de MANGO

O pereche de fructe de mango premium din Japonia a fost vândută joi pentru suma record de 400.000 de yeni , 3.675 de dolari, la prima licitaţie a sezonului, într-o piaţă en gros locală, spulberând recordurile anterioare, de 300.000 de yeni, obţinute în 2014 şi 2015.

Fructele de mango, licitate sub denumirea de "Taiyo no Tamago" ("Oul soarelui"), cântăresc cel puţin 350 de grame şi au un conţinut ridicat de zahăr, printre alte caracteristici, potrivit Federaţiei Economice Agricole Miyazaki, citată de Agerpres.
     
Preţioasa pereche de fructe de mango, ambalată într-o caserolă, cu o greutate totală de aproximativ 1 kilogram, va fi vândută într-un magazin universal din Fukuoka. La licitaţia amintită din oraşul Miyazaki au fost scoase la vânzare196 de caserole, conţinând fiecare câte o pereche de fructe de mango.

Federaţia agricolă se aşteaptă ca transporturile de la cultivatori să atingă un maxim între mijlocul lunii mai şi jumătatea lunii iunie.
     
"Ne aşteptăm ca transporturile din acest an să crească cu 20% faţă de anul trecut. Fructele sunt de bună calitate şi au arome senzaţionale", a declarat Masahiro Hirose, de la Federaţie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: