Cea mai norocoasă agenţie loto din ţară

Cea mai norocoasă agenţie loto din ţară

Pentru a doua oară în decurs de opt luni, biletul câştigător la Loto a fost jucat în Galaţi, la agenţia 17-010, din Piaţa Energiei.

Cele şase numere câştigătoare (15, 44, 19, 7, 37 şi 30) i-au adus peste 10 milioane de euro unui gălăţean care a jucat un bilet cu trei variante simple şi un număr la Noroc.

În luna noiembrie a anului trecut, la aceeaşi agenţie, un pensionar câştiga 2,5 milioane de euro, după ce jucase un bilet în valoare de 8,9 lei. Agenţia siderurgiştilor

Norocosul câştigător este aşteptat, începând de astăzi, să-şi revendice marele premiu. Ieri, agenţiile au fost închise cu ocazia Rusaliilor, au explicat reprezentanţii Loteriei Române.   Agenţia din Piaţa Energiei este cunoscută şi sub numele de „agenţia siderurgiştilor”, deoarece se află în apropierea staţiei de transport către combinatul siderurgic Galaţi.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am auzit că a fost câştigat premiul cel mare aici, în cartier. E bine. Nu cred că o să aflăm vreodată numele celui care a câştigat, pentru că identitatea câştigătorului nu se face cunoscută, sau aşa am înţeles eu”, consideră gălăţeanul Mihail Stancu.

„Nu ştiam că s-a câştigat aici marele premiu la loto. Dar ştiu că aici joacă mulţi colegi din combinat. Sper ca unul dintre ei să fi luat marele premiu”, spune şi siderurgistul Costel P.

"Nu ştiam că s-a câştigat aici marele premiu la loto, nu sunt un pasionat. Dar ştiu că aici joacă mulţi colegi din combinat. Sper ca unul dintre ei să fi luat marele premiu." - Costel P., siderurgist