Celebra cântăreață împlinește chiar astăzi, 21 iunie, frumoasa vârstă de 42 de ani și admite că are alături de ea cea mai frumoasă familie lângă care își găsește zi de zi fericirea.

Atât soțul ei, cât și cei doi copii, sunt motivele pentru care solista poate zâmbi și trece peste orice i-ar arunca în „drum” viața.

De curând, Andreea Bănică a postat un articol din blogul ei pe o rețea de socializare în care nu se sfiește să vorbească despre fericirea ei: familia.

„Deși nu fac prea des asta, în ultimele săptămâni am luat-o pe Sofia cu mine la două emisiuni și, fiind deja mai măricică, i s-a dat cuvântul, au vorbit mai multe cu ea.

După fiecare emisiune am primit numai reacții pozitive și oamenii se minunau de felul ei blând și gingaș de a fi. Sunt foarte mândră de ea, recunosc, cred că e normal pentru orice părinte să simtă asta, mai ales când are un copil așa cum și l-a dorit. V-am lăsat pe instagram un interviu cu mine de acum 8 ani pe care l-am redescoperit de curând.

Spuneam atunci că vrem ca Sofia să aibă o educație bună, să nu fie răsfățată, să fie cuminte, să-și vadă lungul nasului. Îmi doream mult să fie bine crescută, modestă, liniștită, la locul ei. Să prețuiască tot ce e frumos, să prețuiască viață, natură și cadourile care i se oferă. Poate că nu sunt o mama perfectă, dar sunt mama care visam să fiu”, a scris vedeta în articolul din blogul său.

Deși este ziua ei și este foarte fericită, în sufletul artistei există o urmă de supărare, deoarece ieri, pe 20 iunie 2020, aceasta trebuia să susțină primul său concert de după perioada de izolare, dar din păcate, acesta s-a anulat chiar în ultima clipă. Artista speră ca lucrurile să revină la normal cât mai repede pentru a-și relua activitatea, scrie Tabu.ro.