Evenimentul Zilei > Monden > Cea mai bine păzită informație din Trustul Pro! Salariile cutremură media din România
Cea mai bine păzită informație din Trustul Pro! Salariile cutremură media din România

Cea mai bine păzită informație din Trustul Pro! Salariile cutremură media din România

Mega-show-ul Vocea României câștigă bătăliile pe audiență și pentru profesionalismul celor patru jurați.

Irina Rimes, Tudor Chirilă, Smiley și Horia Brenciu sunt artiști de top care știu să atragă publicul și stăpânesc foarte bine divertismentul. Pentru toate acestea și multe altele sunt și extrem de bine plătiți, iar cifrele publicate de playtech.ro demonstrează asta din plin.

În top conduce, detașat, Smiley. Este cel mai bine plătit jurat, în timp ce Irina Rimes se situează la polul opus. Astfel, artistul îndrăgit al tinerilor  câștigă 60.000 de euro pentru a face spectacol la Pro Tv, iar Tudor Chirilă a negoat pentru 40.000 de euro. Horia Brenciu s-a înțeles cu șefii Pro-ului la un salariu de 30.000 de euro, în timp ce „cumințica” Irina Rimes ia „doar” 20.000 de euro.

În funcție de audiențele noului sezon, salariile juraților se vor modifica în mod sigur la următoarea ediție, astfel că Smiley, Chirilă, Brenciu și Rimes au toate motivele să tragă tare la „Vocea României”.

Show-ul Vocea României este o emisiune creată de producătorul olandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice. Are un concept sigur, de la care producătorii nu se abat – descoperirea talentelor muzicale, vârsta minimă a concurenților fiind de 16 ani!