Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce spune noul iubit al Biancăi Drăguşanu despre relaţia cu vedeta tv
Ce spune noul iubit al Biancăi Drăguşanu despre relaţia cu vedeta tv

Ce spune noul iubit al Biancăi Drăguşanu despre relaţia cu vedeta tv

Bianca Drăgușanu a intrat într-o zodie a schimbărilor. La scurt timp după ce a anunțat separarea de tatăl copilului său, Victor Slav, prezentatoarea de la Kanal D a și fost surprinsă în compania unui alt bărbat.

Noul iubit al Biancăi Drăgușanu se numește Tristan Tate, este un tânăr cu rădăcini în SUA și Marea Britanie, are doar 30 de ani și o avere impresionantă, scrie click.ro. Poreclit "Talismanul", bărbatul și-a făcut un nume în kickboxing, sport pe care a trebuit să-l abandoneze din cauza unei accidentări. Nu de tot, căci s-a reprofilat și acum este comentator. Pe lângă sport, Tristan a dovedit că are fler și în afaceri, reușind să adune în conturi milioane de euro. Se poate lăuda cu un hotel în Thailanda, dar și cu câteva mașini de lux, care depășesc suma totală de un milion de euro.
Pentru a demonstra că nu are nimic de ascuns, Tristan și Bianca s-au pozat împreună, iar imaginea a fost urcată pe contul de socializare al tânărului, alături de un mesaj prin care vrea să atragă atenția că nu-i pasă de gura lumii.

"Lasă oamenii să vorbească, nu mă tem de nimic… Mai ales de cuvinte", a scris noul iubit al Biancăi Drăgușanu, care s-a mutat în România în urmă cu trei ani.

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Victor Slav

„Bianca și Victor s-au despărțit și nu mai locuiesc împreună de mai mult timp. Stau în apartamente separate, iar de șase luni nu mai funcționează pe același fus orar! El termină la 3.00 noaptea (n.r. prezintă emisiunea "Wowbiz", la Kanal D) și doarme până la 11.00 a doua zi, iar ea la ora 10.30 iese din casă. Bianca nu are doar emisiunea Te vreau lângă mine, ca sa zici ca după ce iese din emisie se văd la masă, ea are și atelierul de croitorie, și cinci contracte de imagine, așa că ajungeau să nu se mai vadă aproape deloc, iar comunicarea să fie din ce în ce mai proastă. Ea zicea ceva, el înțelegea altceva. Despărțirea nu e nici o drama din punctul ei de vedere, au un copil împreună, este adevărat, dar nu este primul cuplu care se desparte. Amândoi sunt tineri, frumoși, cunoscuți și ar putea oricând să înceapă o altă relație, în care să fie fericiți", au povestit surse bine informate din anturajul blondinei de la Kanal D.