Evenimentul Zilei > Monden > Ce secrete scandaloase ascunde Vulpița. „Am sărit pe geam”
Ce secrete scandaloase ascunde Vulpița. „Am sărit pe geam”

Ce secrete scandaloase ascunde Vulpița. „Am sărit pe geam”

”Telenovela” care îi are protagoniști pe Veronica Stegaru, Vulpița, și pe soțul ei, a ajuns în faza devoalării secretelor absolut scandaloase. Tânăra a povestit totul.

Vulpița și soțul ei, Viorel, 22 și 33 de ani, țin prima pagină a tabloidelor, în ultima lună. Tânăra ascunde secrete greu de imaginat, iar acum a decis să dea ”din casă”. Venită din comuna Blăgești, județul Vaslui, și devenită faimoasă peste noapte, juna soție a povestit, la ”Acces Direct”, la ce situații intime nepotrivite a fost supusă. Aceasta a relatat cu lux de amănunte cum naşul ei a dat buzna în curtea casei sale şi i-a propus să devină amanta lui.

”Nu mi-am dat seama, am crezut că poate vrea să vadă fata. I-am spus că tu ai doi copii şi vrei să îmi strici mie familia” a spus tânăra. Povestea continuă. ”Şi pe sală tot aşa mi-a descheiat nasturele de la pantaloni şi apoi s-a dezbrăcat şi el până la jumătate şi s-a aşezat pe canapea.

Mi-a dat un pupic pe obraz şi a insistat hai fină să facem hai să facem. L-am împins de mai multe ori şi apoi am sărit pe geam şi am ieşit afară. El s-a îmbrăcat şi am plecat la bucătărie. Când a plecat mi-a zis să nu spun nimănui”, a mai explicat Vulpița în aceeași emisiune.

Sursa: Cancan.ro