Evenimentul Zilei > Sport > Schimbări mari pentru Halep! Ce se întâmplă după revenirea lui Darren Cahill
Schimbări mari pentru Halep! Ce se întâmplă după revenirea lui Darren Cahill

Schimbări mari pentru Halep! Ce se întâmplă după revenirea lui Darren Cahill

Australianul Darren Cahill a revenit mai devreme în „Team Halep”, și va fi alături de Simona la Turneul Campioanelor. Tenismena „tricoloră” a vorbit despre rolul pe care îl va avea mai departe, în echipa sa, antrenorul Daniel Dobre (foto).

Deși și-a anunțat revenirea oficială lângă Halep din sezonul viitor, Darren Cahill va fi lângă Simona la Shenzhen (China), acolo unde românca va evolua în Turneul Campioanelor (27 octombrie – 3 noiembrie).

Australianul merge, astfel, în China, și va face echipă și cu Daniel Dobre. „Din punctul meu de vedere, Darren Cahill este cel mai bun antrenor din lume. O spun foarte lejer și foarte deschis. M-a ajutat enorm, în special pe partea emoțională, mi-a dat multă încredere. Dar și pe partea de tenis, tot timpul a știut când să-mi spună ceva.

Antrenorul meu de acum, Daniel Dobre, este și va fi în continuare alături de mine. Îl știu de foarte mulți ani și tot timpul când am simțit nevoia să mă antrenez alături de un antrenor român am apelat la el. M-a ajutat enorm și este bucuros că Darren va reveni alături de noi de la anul”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat lui Cătălin Măruță.

În această ediție a Turneului Campioanelor, vor mai evolua jucătoarele Elina Svitolina, Belinda Bencic, Petra Kvitova, Bianca Andreescu, Naomi Osaka, Karolina Pliskova și Ashleigh Barty.