La aproape şapte luni după ce a fost găsită inconştientă în cadă, Bobbi Kristina a murit în 26 iulie, la 22 de ani. Surse judiciare au confirmat faptul că forţele de ordine suspectează un omor de care nu ar fi străin Gordon, potrivit TMZ. Totuşi, primele rezultate ale autopsiei nu arată că cineva ar fi încercat să o omoare. Medicul legist al comitatului Fulton a declarat că autopsia "nu a pus în evidenţă nicio cauză subadiacentă morţii şi nu s-a constatat nicio rană semnificativă".

Medicul a declarat că trebuie să mai analizeze dosarul medical al tinerei pentru a vedea dacă a luat droguri în ziua în care s-a petrecut drama, adăugând că nu se va pronunţa asupra cauzei decesului înainte să aibă acces la toate elementele, conform TMZ, preluat de 20minutes.ch

Bobbi Kristina Brown, 22 ani, şi Nick Gordon, 25 de ani, au crescut împreună. Băiatul a fost invitat să locuiască în casa din Atlanta a lui Whitney pe cand avea 12 ani, dupa ce tatal lui a intrat la inchisoare, iar mama sa nu l-a mai putut îngriji. Deşi cântăreaţa nu l-a adoptat oficial, apropiaţii săi confirmă că l-a crescut ca şi pe copilul său iar Bobbi Kristina îi numea adesea “frăţiorul meu mai mare”.