Evenimentul Zilei > Politica > Ce reacție a avut Iohannis la noile propuneri de miniștri. News Alert
Ce reacție a avut Iohannis la noile propuneri de miniștri. News Alert

Ce reacție a avut Iohannis la noile propuneri de miniștri. News Alert

Președintele Klaus Iohannis își va prezenta opinia în privința nominalizărilor făcute de Viorica Dăncilă pentru ministerele Justiție, Interne, Educație și pentru pozițiile de vicepremier, după ce va primi  propunerile, oficial, scrie  Administrația Prezidențială.

 

„Președintele României nu comentează propunerile de remaniere înainte de a le primi în scris.”, este poziția  Administrației de la Cotroceni.

Viorica Dăncilă a declarat după ședința CEx în care a decis remanierea ministrului Justiției, Ana Birchall și înlocuirea acesteia cu Dana Gârbovan, că nu s-a consultat cu președintele în privința nominalizărilor făcute și că va discuta cu Klaus Iohannis în cursul zilei de luni, atunci când va trimite propunerile la Palatul Cotroceni.

În ședința CEx, social democrații au aprobat nominalizarea Danei Gârbovan la Justiție, a lui Mihai Fifor la Interne, precum și propunerea lui Șerban Valeca pentru Ministerul Educației, a lui Iulian Iancu pentru poziția de vicepremier pentru probleme economice și mutarea Anei Birchall la Parteneriate Strategice, notează digi24.ro.