Evenimentul Zilei > Politica > Ce portofoliu va avea comisarului UE din România. News Alert!
Ce portofoliu va avea comisarului UE din România. News Alert!

Ce portofoliu va avea comisarului UE din România. News Alert!

Ioan Mircea Pașcu (PSD) fost vicepreședinte al Parlamentului European, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că portofoliul comisarului UE pentru România este cel de apărare comună europeană.

„Din informațiile mele, nu pot să spun dacă lucrurile sunt reale, statele au primit deja portofoliile. Pot să vă spun că se pare că e vorba de domeniul Apărării. Apărării Uniunii Europene.

E vorba de un post nou de comisar care urmează să se creeze pe baza faptului că s-a votat în Parlament în ultima sesiune din Parlamentul trecut fondul european de dezvoltare care trebuie administrat și asta ar însemna o poziție extrem de importantă. Asta, se pare, a fost oferită României și noi ar trebui să dăm un răspuns.

Dacă sunt și alte socoteli la mijloc, o să vedem ce se întâmplă cu această ofertă. Sperăm că această ofertă nu va fi sacrificată pentru interese mai mult sau mai puțin mărunte”, a declarat Ioan Mircea Pașcu, pentru Realitatea TV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.