Yeva Shiyanova, blonda care a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să se tăvălească prin făină, în preselecţii, a revenit în semifinală cu un număr la fel de spectaculos. Tânăra a avut o combinaţie de balent, cu dans la bară, care i-a hipnotizat pe juraţi. 

"În această seară, văzându-te, îmi vine să împart concurenţii în două categorii: care ar trebui să fie votaţi şi pe care îţi vine să îi iei acasă. Tu faci parte din ambele categorii", i-a spus Bebe Cotimanis, cu un zâmbet larg pe buze. Nici Andi nu s-a lăsat mai prejos. "Vreau să-i spun Yevei că, indiferent ce se va întâmpla cu voturile, ea este campioana noastră în seara asta".

Mihaela Rădulescu a făcut ca lucrurile să fie mai personale. Vedeta i-a vorbit concurentei în limba engleză şi i-a mărturisit că o va vota alături de prietenii ei. "Am văzut un spectacol grandios de talent şi o fată atât de frumoasă… Ai votul meu şi al prietenilor mei de asemenea", i-a spus aceasta, la Românii au talent.."

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 24:40, peste 2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:42, peste 3 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din România.

Ultima semifinală a noului sezon Românii au talent a înregistrat 12.5 puncte de rating și 36.6% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, iar postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 3.3 puncte de rating și 9.7% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detaşat cu 11.3 puncte de rating și 28.5%  share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 3.6 puncte de rating și 9.0% share.

Te-ar putea interesa și: