Evenimentul Zilei > Actualitate > Ritualul „Monstrului din Caracal”. Când nu se uita nimeni, „își trăgea pătura pe cap și…”
Ritualul „Monstrului din Caracal”. Când nu se uita nimeni, „își trăgea pătura pe cap și…”

Ritualul „Monstrului din Caracal”. Când nu se uita nimeni, „își trăgea pătura pe cap și…”

Detalii șocante din spatele gratiilor. Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, aproape are un întreg ritual în celula cu nr. 20, în care a fost închis.

De când s-au încheiat cercetările la ”Casa groazei” şi a fost mutat la Bucureşti, comportamentul presupusului ucigaș al celor două adolescente s-a schimbat radical. În timpul în care a fost ”cazat” în celula nr. 20 de la Jilava, Gheorghe Dincă a trecut prin momente de-a dreptul halucinante, scrie Cancan.

Atunci când a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru o nouă expertiză psihiatrică, “monstrul din Caracal” a fost închis singur în celula cu numărul 20 de la Secția Medicală, acolo unde tot timpul a fost supravegheat de polițiști, iar zi și noapte a avut lumina aprinsă.

„A fost închis singur într-o cameră cu șapte paturi pe un nivel, nu suprapuse. Nu a avut televizor în celulă și din această cauză a preferat să citească din câteva cărți.

Își trăgea o pătură pe cap ca să poată dormi, pentru că avea tot timpul lumina aprinsă. Se ascundea de ceilalți deținuți. De frica lor a refuzat să iasă în curte, la aer. Îi era frică că o să-l înjure.

Mai toți deținuții care treceau prin dreptul celulei, unii dintre ei cu probleme psihice, îl înjurau. Unul dintre cei închiși cu el pe secție l-a amenințat că-i va scoate ochii cu un ciob de sticlă”, a declarat sursa citată.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.