De când s-au încheiat cercetările la ”Casa groazei” şi a fost mutat la Bucureşti, comportamentul presupusului ucigaș al celor două adolescente s-a schimbat radical. În timpul în care a fost ”cazat” în celula nr. 20 de la Jilava, Gheorghe Dincă a trecut prin momente de-a dreptul halucinante, scrie Cancan.

Atunci când a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru o nouă expertiză psihiatrică, “monstrul din Caracal” a fost închis singur în celula cu numărul 20 de la Secția Medicală, acolo unde tot timpul a fost supravegheat de polițiști, iar zi și noapte a avut lumina aprinsă.

„A fost închis singur într-o cameră cu șapte paturi pe un nivel, nu suprapuse. Nu a avut televizor în celulă și din această cauză a preferat să citească din câteva cărți.

Își trăgea o pătură pe cap ca să poată dormi, pentru că avea tot timpul lumina aprinsă. Se ascundea de ceilalți deținuți. De frica lor a refuzat să iasă în curte, la aer. Îi era frică că o să-l înjure.

Mai toți deținuții care treceau prin dreptul celulei, unii dintre ei cu probleme psihice, îl înjurau. Unul dintre cei închiși cu el pe secție l-a amenințat că-i va scoate ochii cu un ciob de sticlă”, a declarat sursa citată.