Evenimentul Zilei > Politica > CE CREDE Dacian Cioloş despre Iohannis, Regele Mihai şi Băsescu? Foarte puţini s-ar fi aşteptat la ASEMENEA DECLARAŢII despre Ponta şi Dragnea
CE CREDE Dacian Cioloş despre Iohannis, Regele Mihai şi Băsescu? Foarte puţini s-ar fi aşteptat la ASEMENEA DECLARAŢII despre Ponta şi Dragnea

CE CREDE Dacian Cioloş despre Iohannis, Regele Mihai şi Băsescu? Foarte puţini s-ar fi aşteptat la ASEMENEA DECLARAŢII despre Ponta şi Dragnea

Premierul Dacian Cioloş a fost invitat la o emisiune televizată, la finalul căreia a fost invitat să spună ce părere are despre mai multe figuri publice din România.

Astfel, prim-ministrul României a spus în platoul de la Antena 3 că are o “relaţie de încredere reciprocă” cu preşedintele Klaus Iohannis.

Despre Regele Mihai, Cioloş a declarat că “este un simbol pentru România, este singurul şef de stat din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial încă în viaţă”. “Prin comportamentul demn pe care l-a avut, este un simbol”, a mai spus premierul despre Regele Mihai.

A surprins declaraţia făcută despre fostul prim-ministru, Victor Ponta: “Victor Ponta este un amic cu care am colaborat bine când eram comisar.” La fel a declarat Cioloş şi despre liderul PSD, Liviu Dragnea: “La fel aş spune, un amic. Pe programul de guvernare pot vorbi şi de o relaţie de încredere. Din experienţa pe care am avut-o, mi se pare un om serios.”

În ceea ce-l priveşte pe fostul şef de stat, Traian Băsescu, Cioloş a subliniat următoarele aspecte: “Cu Traian Băsescu am avut o experienţă bună de lucru. Alături de dumnealui ne-am bătut pentru postul de Comisar pentru Agricultură. Am lucrat bine cu dumnealui cât am avut interferenţe.”