Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce deux-pieces a ales să poarte Hillary Clinton la marea confruntare cu Donald Trump
Ce deux-pieces a ales să poarte  Hillary Clinton la marea confruntare cu Donald Trump

Ce deux-pieces a ales să poarte Hillary Clinton la marea confruntare cu Donald Trump

Hillary Clinton a purtat un deux-pieces alb foarte elegant în cadrul confruntarii decisive de aseara cu Donald Trump. Alegerea vestimentară a fost una extrem de potrivită pentru statutul şi mesajul celei care îşi doreste să devină prima preşedintă FEMEIE a Statelor Unite. Iată cine a creat costumul despre care vorbeşte toată lumea.

Aseară a avut loc confruntarea decisiva între Hillary Clinton si Donald Trump, cei care se luptă pentru a câştiga Presedinţia Statelor Unite ale Americii.

Confruntarea moderată de jurnalista Chris Wallace de la Fox News a avut loc în Las Vegas. Discuţiile celor doi au atins probleme importante ale tării precum imiganţii, viitorul economiei, al Curţii Supreme, regimul armelor etc.

Pentru această ultima confruntare, Hillary Clinton a ales să poarte un costum extrem de elegant, fin, rafinat, alb semnat de Ralph Lauren. Este cel de-al treilea costum de la această casă de modă pe care soţia lui Bill Clinton alege să îl poarte în cadrul confruntărilor finale din prezenta campanie electorală, informează agentiadepresamondena.com.

De exemplu, la prima confruntare, Hillary a purtat un costum rosu, iar la a doua unul albastru navy. În luna iulie, Hillary a mai purtat un costum alb, tot Ralph Lauren, la Convenţia Democrată.