Evenimentul Zilei > Social > Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan! Se așteaptă 60 de milioane de morți!
Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan! Se așteaptă 60 de milioane de morți!

Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan! Se așteaptă 60 de milioane de morți!

Pandemia cu coronavirusul din China a luat toată lumea prin surprindere. Mai puțin pe Bill Gates și o mână de promotori ai globalizării, care s-au pregătit din timp.

Fundația Bill și Melinda Gates au organizat la sfârșitul lui 2019 un exercițiu în caz de pandemie, în care a fost simulată o epidemie globală cu un coronavirus.

Fundația Gates este și finanțatoarea grupului care deține patentul vaccinului pentru virusul mortal și care lucrează la fabricarea acestuia.

În iunie 2015, Institutul Pilbright, finanțat de guvernul britanic, a depus o cerere de patent pentru un coronavirus viu, aprobată pe 20 noiembrie 2018.

Fundația Bill și Melinda Gates a donat 189.232 dolari Institutului Pilbritght, în 2013, pentru „îmbunătățirea înțelegerii și a utilizării efective instrumentelor actuale de control și a măsurilor (inclusiv vaccinuri) împotriva flagelurilor provocate de rozătoarele mici și a febrei aftoase, două maladii grave care afectează șeptelul și care sunt răspândite în țările puțin dezvoltate.”

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE