Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul lui Dan CONDREA ar putea fi finalizat. EXPERTIZA mașinii în care A MURIT patronul Hexi Pharma a fost ÎNCHEIATĂ. Ce arată INFORMAȚIILE
Cazul lui Dan CONDREA ar putea fi finalizat. EXPERTIZA mașinii în care A MURIT patronul Hexi Pharma a fost ÎNCHEIATĂ. Ce arată INFORMAȚIILE

Cazul lui Dan CONDREA ar putea fi finalizat. EXPERTIZA mașinii în care A MURIT patronul Hexi Pharma a fost ÎNCHEIATĂ. Ce arată INFORMAȚIILE

Patronul Hexi Pharma și decesul său survenit în plin scandal al folosirii dezinfectanților în spitalele din România a provocat un vuiet de întrebări din parte mass-mediei din țara noastră, dar și din partea celor care au urmărit cazul. Iată că posibila descoperire a ceea ce a provocat accidentul tragic ar putea să se apropie de final, expertiza tehnică a mașinii fiind finalizată de către procurori.

Procurorii Parchetului General au terminat de analizat ceea ce a fost cândva mașina pe care a condus-o Dan Condrea, în drumul său fatidic care a dus la moartea sa.

Epava autoturismului a fost analizată de către procurori, iar pe lângă această detaliată examinare, a fost finalizată și expertiza criminalistică, potrivit agerpres.

Potrivit celor aflate până acum, patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi efectuat într-un interval de o oră, 13 deplasări tur-retur pe traseul Buftea-Corbeanca.

Dacă la început au fost semne de întrebare legate de identitatea celui care a murit în acest accident, având în vedere situația în care se afla Dan Condrea, ulterior a fost confirmată că persoana care a decedat era șeful Hexi.