Alexandru Cumpănașu a anunțat că CSM așteaptă dovezi cu privire la eventualele nereguli din ancheta privitoare la dispariția Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

Potrivit unchiului Alexandrei, CSM a finalizat verificările în cazul procurorilor. Cumpănașu a prezentat, la Antena 3, răspunsul pe care l-a primit de la Lia Savonea, președintele CSM. El trebuie să aducă dovezi care să ajute la verificări.

„Am primit răspunsul doar pentru prima parte a investigației, pentru modul cum s-a intervenit în prima etapă, respectiv acea suspendare a procurorului Popescu și prin Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiției, începerea urmăririi penale pentru abuz în serviciu față de polițiști și față de procurori”, a declarat Cumpănașu.

„În ceea ce privește procurorii DIIICOT, acest răspuns al doamnei Savonea spune foarte clar, că au de gând să investigheze pe procuroii DIICOT dacă le vom da exact ce anume trebuie să facă, ce trebuie să investigheze”, a adăugat acesta.

„Prin avocatul nostru, vom depune toate acele nereguli pe care noi le considerăm flagrant încălcate de către procurori în această anchetă, iar CSM va demara un proces amplu în măsura în care le depunem aceste dovezi”, a mai spus Alexandru Cumpănașu la Antena 3.