Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz ÎNFIORĂTOR în România. Un bărbat a fost OMORÂT de patronul său
Caz ÎNFIORĂTOR în România. Un bărbat a fost OMORÂT de patronul său

Caz ÎNFIORĂTOR în România. Un bărbat a fost OMORÂT de patronul său

Caz şocant în judeţul Galaţi. Resturile unui bărbat au fost scoase la iveală de câinii aflaţi la o fermă de oi din comuna gălăţeană Griviţa. Din primele informaţii, se pare că oasele sunt ale unui cioban, de 57 de ani, despre care se ştia că a plecat de la respectiva fermă încă din luna martie.

Cercetările procurorilor au scos la iveală faptul că bărbatul a fost bătut de fiul patronului fermei, Mihai Ignat. Se pare că acesta l-a ţinut pe ciobanul Petrache Cobzaru într-o cameră insalubră, fără îngrijiri medicale, apă şi mâncare până când acesta a murit. Ulterior, i-a cerut unui minor de 16 ani, Cătălin c, să îl îngroapă în curtea fermei, informează Agerpres.

"Procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Galaţi au solicitat instanţei arestarea preventivă faţă de doi inculpaţi. Este vorba de Mihai Ignat, de 21 ani, cercetat pentru omor în stare de reţinere şi a unui minor de 16 ani cercetat pentru favorizarea infractorului. Este vorba de o infracţiune săvîrşită în cursul lunii martie 2015, când Mihai Ignat a aplicat victimei Petrache Cobzaru mai multe lovituri ce au provocat acestuia afecţiuni care i-au produs o stare în care nu se mai putea mişca”, a spus procurorul Liliana Istrate de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. Mihai Ignat a fost arestat preventiv 30 de zile pentru omor, iar Cătălin C. este cercetat în libertate pentru favorizarea infractorului.